projektvecka

Japp, denna vecka kommer frasen "vart är Camilla?!" och "hon kommer snart...." användas flitigt! För denna vecka är det Projektarbete, så jag kommer nog endast umgås med Joss, Sonny {Camilla} , Nawie och Clemp mån-fredag!

{Tralala}
Colbie Caillat - bubbly     
Leona lewis - bleeding love

Att inte äta majs till tacos är straffbart!
fred ut

saturday

Idag var det uppvisning i Husby ( tha hooood!) Alla var så soeta i de "nya" dräkterna! Jag slutade även fråga mig själv och andra varför vi har ett palmblad på magen, det är ju för att det blev så sjukt snyggt tillsammans med volangen på kjolen! wuhuu! :) Ett litet minus med uppvisningar och tävlingar är att man inte riktigt ser klok ut om man ska till stan efter - Rosa rouge och rosa ( här snackar vi knallrosa) läppar och svart runt ögonen och håret som är fullsmockat med hårspray och liknande.. men jag är Kool jag åkte in till stan på detta vis ändå! hihi så bli inte överraskad om ni ser en stina i stan på detta vis någon gång!

Efter uppvisningen och stan så blev det bio med Spanne! Saw VI !!! herrejösses vad Ä C K L I G A dom där filmerna är! inte okej! jag pratade också med en tjej som satt bredvid oss fast två stolar i från oss, hon blev  lämnad av sina vänner så jag tänkte om jag och spanne kunde flytta närmare henne för att hamna mer i mitten men hon tittade bara på mig som om jag vore helt mysko... ..... det visade sig sedan att hon var döv...hm.... illa stina illa!


hii


Ät aldrig en stor fet hamburgare innan ni ska se Saw VI, illa stina illa!
Fred ut

Min framtid?

Idag var det dags för svenska nationella prov, tal-delen! Det pratades om drömmar från höger och vänster och massa olika bra tips! Det var allt från att leva ut sina sexdrömmar till att ta klivit i vattnet och simma till bergen! Alla var jätte gulliga och bra! Jag snackade om min dröm att bli sjuksköterska/narkossjuksköterska och sedan åka med typ läkare utan gränser eller röda korset och jobba i något U-land! Jag gjorde därför en väldigt flashig bild på mig i photoshop (se nedan) ! Inte så bra gjord men jag kämpade med den kvällen innan!




nurse
i think blue is my colour

Keep on dreaming people
fred ut!

tillbaka från götet igen..

och även denna gång ville jag inte åka hem.. vem vill åka ifrån göteborg där min underbara Emelie är? där man nästan börjar känna sig smått hemma? där man precis har lärt sig ungefär hur spårvagnar och sånt funkar? där öl faktiskt smakar helt okej? där snälla busschauffören Fred Flinta åker i sin buss? där chips,glass och chokladkaka (tillsammans) helt plötsligt blev gott?...inte vill jag det iaf :) men skolan kallade och nu börjar det igen efter ett helt klart lyckat lov!!


image32
På trädgår'n ;)


 
glöm inte att äta mat, utan mat fungerar icke kroppen!

Fred ut


 


RSS 2.0