nostalgi

kollade runt lite bland mina bilder nyss och fastnade för albumet "stina student 2008" :) Oh herregud vilken lycklig dag, solen sken, fåglarna kvittrade fin fint, champagnen flödade, kläningen satt på, mössan var fullklottrad med fina ord, flaket var en höjdare, mottagningen var underbar och slutskivan var great! åh i miss it!

jag fick också en liten sorg i hjärtat, för jag saknar verkligen min klass. Hur sköna var inte SmBe05b? Bara tjejer och en härlig blandning av personligheter och stilar! Men ändå så underbara! tråkigt att jag inte är hemma i huvudstaden när det är reunion för klassen.. men men det kommer säkerligen fler reunions! (i hope)

annars har dagen vart på högvarv, fick jobba på götgatan idag vilket innebär stress och ont i fötterna. Sen direkt till träningen och köra på där och sen landa i soffan. Och snart beger jag mig allt mot sängen! imorran är det jobb igen och sen lite mys med film och kanske nog god mat :)


Jag på studentmorgonen(alltid lika seriös)

Dagens/kvällens/nattens låt: The feeling-Rose ( så sjukt fin )

Fred ut / Stön

kind of trött

Ledig idag men ändå sjukt trött i huvudet.
Jag har iallafall sprungit,stretchat,ätit,betalat räkningar,scrapat och duschat idag!

hihi ska sova någon timme nu!  :)

Dagens upptäckt: öppnade frysen och fann potatisbullar! M u m s !

attans

jag hade skrivit ett ganska långt och fint inlägg, men rätt som det var så slant jag med lillfingret och råka på något helt underbart sätt ta bort allt jag hade skrivit! How great! :) Ni kommer då aldrig få veta vad det stod i det inlägget, jobbigt läge!

jag har jöbbat iaf, fast först skicka jag in en skadeanmälan på min mobil (bajstjaffs) sen har jag haft kassatävling (kom iallafall inte sist), druckit en lighter, ätit kyckling & pasta, druckit vatten, ätit en halv kexchoklad och ätit pepparkakor (vilket jag inte får göra någe mer, pga johanna, varför? det vet jag inte) :P
Där har ni min dag!

Imorgon tänkte jag faktiskt scrappa lite! Julkort och någon layout till albumet! jag är en sucker för pyssel ;)

Resten av kvällen ska jag ligga kvar i soffan, och titta på desperate housewife som jag inte fattar så mycket av men det är ett trevligt program och sen mysa lite vid msn och sånt tjaffs!


Emelie scrappar för första gången! soetis!

Dagens juice: brämhults juice is tha shiat

Fred ut / Stina

Snow snow

Idag har jag arbetat, det flöt på fint! Inte så mycket att göra :) Blev inbjuden till julfesten idag också, blir skoj och se hur the donken folket partar loss, yay! Tyvärr missade jag dansen ikväll pga den var tidigare schemalagd än vad den brukar, grr woff! och det sägs att det var en hel del armar som flängde hit och dit så det är bara för mig att lära mig dem fort som attans.

Imorran (skönaste sättet att säga imorgon) så är det jobb igen, ska dock först till phonehouse och titta till min mobil.. hm.
sen blir det jobb på gyllenemåsen och sen ingen träning schemalagd iaf så vi får se vad som händer, antagligen stupar jag i soffan som vanligt och myser runt på lite bloggar och myser lite till på msn... Sen är jag ledig på onsdag, vilket innebär promenad och tvättdag och sen träning.

Nu sitter jag och kollar på Boston tea party, hur skönt program för man göra egentligen! Klockrent! Fysikkillen slår filip och fredrik med myrslokslängder, han är lätt skönast av dem alla!

Dagens tanke: Vad ska man bli när man blir stor?

Lifehouse - Everything

Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again





tors-lör

Nittorp väntade på oss, dock tog vägen dit lite längre än vad det skulle! Jag och Emelie begav oss till mölndal där vi skulle bli upphämtade av Sofia och Sara, vi var typ iväg en timme innan man behövde åka egentligen men de två små filurerna ville sova på ett speciellt ställe så då måste man ju vara först.. men allt går fel! Gps:en ville att vi skulle åka in på alla små vägar som fanns och Sofia sa att hon hade koll men jag vetefan för helt plötsligt hamna vi på en skogsväg med branta diken och mörka skogar omfamnade oss! Jag trodde faktiskt att jag skulle dö! Men vi klarade oss fint och vi som skulle komma först till nittorp ramlade in bland de sista men de små liven fick sina sängar och alla var nöjda ändå!

Annars har lägret mest gått ut på att sova,träna,äta,sova,träna,äta,sova,äta,träna, filmgenomgång och någon skön vurpa här och där. En då jag tappa andan - men den hittade jag igen så det var lugnt och en då jag tjoffade i huvudet i sargen vilket inte var så skönt men jag har bara lite ont i nacken nu så jag ska nog överleva :)

Hemvägen var även den knas! Sofias bil knasade som aldrig förr, och hastighetsmätaren stod på 0 hur mycket hon än gasa, sen börja en lampa blinka fint och då var det motorknas, men det positiva var att vi inte körde fel! Och vi kom hem och jag fick äta godis och surfa runt på datan!

Denna vecka får vi väl se vad som händer, jobb och träning som vanligt sen kanske något skoj dyker upp ! :)

Dagens klädsel: Mys


trött & mörbultad

hemma från lägret. trött, ont i skallen, ont i nacken men annars mår jag fin fint!

hihi lägret var skoj men jobbigt!  Nu sitter jag i soffan med en vetekudde på nacken och en godispåse brevid mig!
Det får bli en uppdatering imorgn.

Dagens godis: Pez


A Cold and frosty morning there's not a lot to say, about the things caught in my mind

Nu håller jag på att tvätta för fullt. Dock kunde jag inte få igång en av maskinerna, jag kämpade med den i en halvtimme tills jag såg att strömbrytarn stod på noll.. ohmy, men nu är den igång och löddrar fint!

måste packa och duscha och sen är det väl dags
att bege sig till hålan :) det ska bli roligt men väldigt jobbigt!

Så nu blir det upphåll här i bloggen i någon dag (jag har ju varit så duktig och uppdaterat varje dag)

Dagens låt: Oasis - Don't go away (den går på repeat här i lägenheten)


klockan är mycket och lägenheten är tyst

Min brevbärare sover snussande i vårt rum och min butterchicken sover mysigt i sitt rum, jag sitter framför datorn och skriver ett blogginlägg som nästan känns lite påtvingat av en viss sjukling :P men det är okej, jag ställer självfallet upp med några rader ala stina.

klockan är 2 och imorgon står det tvättning på schemat och skälla på mobilgubbarna på phone house! dom ska banemej inte lura mig inte! grr! Nu är det krig! Sen beger vi oss till skit hålan Nittorp och kör slut på våra kroppar genom ett träningsläger ala Helen style - jag längtar redan till lördag kväll då jag ska sjunka ner i soffan och äta lite godis utan ångest :D

Jag känner dock liten oro för mitt gnisslande av tänder, när Emelie går upp i gryningen hör hon mig gnissla... läckert om man behöver ha någon snygg skena eller något sånt! Kankse drömmer jag att jag är förbannad och trycker ihop käken hårt... vem vet?yeye snart dags för sängen och jag väntar med spänning för att höra emelie säga att jag gnisslade tänderna denna natt också, det har blivit lite av vår konversation i några dagar

Stina-"gnisslade jag tänderna i natt igen?
Emelie -"ja"
Stina-"oh nej är det sant?"
Emelie - "ja!"
Stina-" kan du spela in det nästa natt?"
Emelie-"japp"
(och sen avslutas det där.)

Kvällens dryck: Jordgubbs saft


Fred ut

ricegröt

hurtigt tog jag mig upp i den allt för sköna sängen och slank i ett par mjukisar och en tjocktröja. Efter detta begav jag mig ut i morgonluften och tog mig en runda med några blandade låtar från Sarahs ipod. Tog även en sväng förbi Focus och handla mig lite risgrynsgröt och kanel! mumma! göttvare! Längtar faktiskt till julafton och julstämningen hemma på framsidan. Ska bli skönt att bara komma hem och bli lite omhändertagen av mammsen och pappsen! Dock blir denna julafton utan farmor som sticker till solen med sin nya förälskelse, wtf! men men hon ska väl få unna sig! :D

Får se om jag orkar ta mig till nordstan idag och kolla upp om min mobil har anlänt, de sa dock att de skulle skicka ett sms när den kom men hon jag fick jag hjälp av kändes lite smått bakom flötet så det är nog bäst att jag trillar förbi och kollar läget.. vill ha min mobil nu! grr woff!

annars var jag väl uppe lite väl sent igår kväll/natt men msn var roligt och jag var ändå ledig idag så det är chillonlagrill!
Nä nu ska jag hoppa in i duscha och försöka balsamera ut mina två dreadlocks som jag lyckats åstakomma med för mycket mössbärande och kuddgnugg! :)
None

Dagens grej: balsam

Fred ut

ohyepp

Då var man hemkommen från jobbe. Det gick fin fint och tiden gick ganska fort och tjoffs så var klockan 7 och det var dags att ta sitt pickopack och kila iväg. Otto och jag lyckades bra med stängningen av donken igår då vi fick beröm av den lite smått läskiga Cina! inte illa inte!

När jag kommit in genom dörren och tagit mig en köttbullemacka vad tror ni jag ser på vardagsrumsbordet? ohja en lussebulle till moi från Elfi :D Mycket gott! dock mycket russin så det blev en liten kamp att få bort alla men det gick bra och jag är nöjd!

Imorgon är jag ledig och då ska jag åka och kolla hur det går med in telefon som är på lagning och försöka ta undan lite kläder från mitt/vårt katastrof rum.Men det är ju dock  mysigare att vakna och lägga sina fossingar på en varm tjocktröja än ett kallt trägolv?! så vi får se hur mycket av kläderna som försvinner från golvet!

Emelie säger att jag gnisslar mina tänder som en galning nu några nätter i rad, kanske borde kolla upp det så att jag inte slippar ner de tänder jag har kvar :O !



Dagens lunch: Pasta ala köttbullar ala morötter ala mjölk ala ketchup

Fred ut



New day

Vaknade för en halvtimme sen, som vanligt regnar det äckelregn här i gbg. En liten update om vad jag håller hus och om vad jag gör kanske skulle sitta fin fint!

Uppdate:
-sommaren gick fort som bara den då jag mest var fast på Stockholm vattens kontor och lekte smart med fakturor och hejdundrans grejer, det som hanns med var väl, lite uggla, lite parkhäng, fest, chill, bad och sånt mys. Sen så tog jag mitt pickopack och drog mig till gbg i Augusti. Här delar jag lägenhet med den bedårande Sarah-the-butterchicken-lover och Emelie-den-rabblande-adress-brevbäraren (jag vaknade en natt av att hon bara rabblade upp en massa adresser i en jäkla fart. läskigt må jag säga). Vad mer? Jo jag jobbar på Gyllenemåsen (mcd), jag trivs bra, sköna människor. Är jag inte på donken så är jag i någon ishall här i göteborg eller i soffan i vår fina lägenhet!

Så det var den uppdateringen! 

Snart ska jag klä på mig lite och göra lite mat till lunchen :) sen är det jobb till kl 7, och ingen träning.. man får se vad jag hittar på då?  


Dagens ord : fullblodsbutch
 

 härborvi
En bild från Lisebergsisen! (Emelie är den duktiga konstnären som kom på bilden och som ritade den röda ringen)


Fred ut

ohmy

Efter ett antal hotbrev så drar jag igång bloggningen igen :)

Men just nu är kl en aningens för mycket så det blir bättre uppdaterat imorgon.


Harefint Fred ut
None

RSS 2.0