.

Mår inte bra.

harefint

hej.


hajhojhuj

Nu sitter man i soffan med en skål fil  och någon skum film på tv. Idag har det inte hänt så mycke, jag har jobba och sen gått en vända på stan men jag tröttnade efter en halvtimme och jag har nästan gett upp hoppet att hitta något att ha på mig på onsdag. Men jag ska ge det en sista chans imorran efter jobbet. Annars får jag väl gå naked, inte helt fel det inte.

Nu ska jag gå ner till tvättstugan och hjälpa Emelie att öppna luckan till tvättmaskinen.. får se om jag lyckas. Jag återkommer om detta.

Dagens skönaste: Nathalies utbrott på Ali. mohaha klockrent.

Mys och gull på er!



update: vad skulle emelie göra utan mig? hon skulle iaf inte fått ut sina kläder på ett tag. :)


christmas is over.

sådärja, nu har man varit en vända i fina huvudstaden. Lite för snabbt gick dagarna där, men jag hann med att träffa mina päron och min kiwi till bror. Sen såklart släkten och mina kära vänner!

Julafton var hel najjs. Min kära farmor som vi brukar vara hos hade rymt till gran canaria med sin loverboy Kalle så vi va hemma på gunnebovägen. Pappa jobbade dag på brandstationen så vi drog igång julfirandet vid 3 tiden. Innan dess så bakade jag och brur ett mycket konstnärligt pepparkakshus. Sen hjälpte jag morsan med lite små tjaffs innan släkten skulle komma, och det hanns även med lite tvspel med brur. När klockan var tre så kom mina schtekar kussar och faster o thomas o morfar. Då kollade vi på det som nog alla kollade på kl 3. Min favorit grej i hela kalle ankas jul är när de är på i julverkstan och gör shackbrädor, älskar när de målar på den rutiga färgen! haha så jäkla töntigt men jag får ett smått lyckorus när jag ser det. Efter detta som kom far min och då var det dags för julskinka och allt som hör där till. Vi åt tills vi stupade och sen var det lite paket öppning och sånt mys. Avslutade kvällen med att mysa framför tvn och se på filmen transformers. bra film det där ska jag säga er. Det var min julafton. Jag var nöjd och mätt hela dagen.

Den 25 spenderades hos morfar med den andra sidan av släkten. Kalkon och tre potatisar enligt tradition. Efter det så mötte jag upp några kära vänner och begav mig ut i natten. Det blev en hel najjs kväll, dock dålig dj på stället men jag hade roligt ändå. :) Natten avslutades på donken och sen hem och sova gott i fruängen. Dagen efter detta så var det bara att packa ihop och dra mig hem till götet.

Idag har jag tränat och sen jobbat till 7 :) imorran blir det jobb och sen träning :) men men snart är det nyår och då ska vi allt köra hårt!

Här kommer lite bilder som önskats.

Pepparkakshuset byggs.

Här är resultatet. Riktigt jobbigt att min brors sida av taket var finare än min sida....

huh?

Mini kussen och brur

mippmipp, ser lite sorgsen ut men jag var så glad så glad.

Min schtekkusin


Jag och grabbarna.

Dagens låt: Glasvegas-geraldine (grym låt)

Lovelove på er.

jul

ja nu har jag firat jul. jag är mätt. jag är nöjd med alla klapparna. jag är utvilad efter en halvtimmes snuffsande på soffan.

bästa klappen var nog från emelie. kan bara säga att min mobil är förjävla pimp just nu ;)

Nä nu ska jag sätta på transformers och bärsa lite :) God jul på er alla! Lite extra kärlek till min speciella vänner som sitter så fint i mitt stora hjärta! Ni vet vilka ni är! Lovelovelove <3



- känner mig lite kelsjuk så här i juletider, vaknade med att jag låg och kramade om min kudde istället för att ha den vid huvudet. :)

 & god jul!


dan före the day

Igår blev det lite shopping i skärholmen med familjen och vi drog en god pasta som smaka mycket gott. Sen begav jag mig till staden där jag träffa "la familia". Lite fika och lite mys hit och dit. Dock en väldigt mysig diskussion med Sarre som hade som mål att göra mig irreterad och hon lyckades men jag gillade henne ändå. Grr.

Sen hem och mysa för fullt med familjen, spelade playstation 3 som far min köpte igår, lite singstar som lät för jääävligt och sen god mat och sällskapsspel. Det är faktiskt helmysigt att vara hemma. Idag har jag färgat mitt hår blont så nu jäklar lyser det ordentligt om mig. Lite kortare och ruffsigt blev det också, precis som jag vill ha det. Min faster kan hon.

Julstök har vi gjort idag också, pepparkakshus och sånt tjaffs. Blev fin fint. Bilder på detta dagar kommer här nedan.
 

Jag ser mycket argsint på min brors peppakaksdeg.


Kirrar degen.


Riktig inlevelse av bror och mor.

Jag är lite mer chill när jag sjunger, men inlevelsen finns där.

Tycker allt att jag och idol johan palm har vissa likheter när jag ser denna bild.


Full koncentration när jag tar hand om glittret.

Jag är givmild med pussar och kramar såhär i juletider, t o m julpyntet får sin del av mitt mys.

Ha en najs uppesittarkväll people! och ät så att skinkan kommer ut ur öronen på er imorran!

Fred ut gullefjun / Stina


home sweet home

Nu sitter man i skönsoffan hemma i sthlm. skön grej!  Tågresan var riktigt seg och jag sov bara någon timme för i min vagn satt det en väldans störig unge som hade stora problem. uppmärksamhet sökte hon i allt hon gjorde. grr woff, men jag klarade mig hela vägen till sthlm med endast lite skavsår i öronen. När jag kom fram så mötte mammsen upp mig och vi åkte till arlanda för att hämta upp brollan min. Trevligt återseende då vi inte träffats på 5 månader.

Hem och äta hemlagad god mat! göttgött! imorran blir det shopping med bror och sen träff med "familjen" på kvällen, mycket mys!


Från idag till igår, jag gick ut tillslut och hamnade på trägårn, kände mig dock lite för nykter och var tvungen att dricka ikapp sällskapet som var där. Men det blev dans och sköj!



Jag lovade bilder och där har ni bilder.

Dagens aj: någon klant hade inte lagt upp väskan så bra ovanför mitt säte på tåget så den ramla ner på mig..grr.


utgång

Det blir utgång :) tar med mig kameran för lite bilder tycker jag allt att jag har varit dålig med här i bloggen!

see ya!

Kvällens chill-låt: I'll be your crying shoulder - Goo goo dolls
"I'll be
Your crying shoulder
I'll be
Loves suicide trala"


säturdaj

Dagen började med sista träningen inför en veckas ledighet. Det var jultema och alla var skönt utklädda, själv drog jag på mig en röd tshirt och lite presentsnöre i håret så var det kirrat! Avslutade träningen med en kombination av irländsjulafton och idioten... hel knäppt och snurrigt blev det! Sen hemmåt och städa och dra i mig lite mat. Efter det mötte jag upp johanna, vi skulle egentligen gå runt på liseberg men hunden hon har hemma har fått fnatt och kan inte hålla sin blåsa så hon måste ha med den överallt så då fick det bli fika och lite stadsvandring. Inte helt fel det heller. Hunden var iaf väldans söt och drog åt sig hur mycket blickar som helst. Dessa trevliga timmar på stan avslutades med lite brända mandlar och sen lyckades jag glömma min brors present och mina vantar i hennes väska men men det löser sig för jag åker inte till sthlm förrän kl 12 imorran så innan dess så ska fixa tillbaka presenten.

och ikväll blir det antingen chill on the grill typ packa och städa och kanske se en film eller utgång. vet faktiskt inte vad jag vill, känner att det nästan lutar åt att ta det lite lugnt. we will see we will see.

dagens brudmagnet: hunden såklart




Kände att en liten pic på den samiska norrlandsbruttan inte skulle sitta helt fel. mohaha

.


stockholm

jag och elfi sitter nu och kollar på stockholm boogie :)
julmust och popcorn, myselimys!




Imorron blir det morgonträning med jultema sen blir det städning av lgh och sen mys på liseberg sen kanske utgång om jag inte krashar i soffan. Sen på söndag blir det hemgång till sthlm. mysmysmys på er alla!

Kvällens göttmos (eller nått sånt gbg:igt): bakadpotatis,kyckling och vitlökssmör! (tack emelie)


skyldiga

nu jäklar har vi en kungsgran i vardagsrummet. kungsgranar är jäkligt stora. vackra är dom också.

Skyldiga till att vi nu har denna gröna skapelse i vår lägenhet är Emelie och Kroaten. De var lite drinkar med en ganska hög alkohol halt och något knäpp i deras stora hjärnor som fick dem att "låna" en kungsgran. herrejösses. kl 5 på morgonen väcks jag av ett jäkla fnissande och en doft av barr.. jag visste inte vad jag skulle tro. först trodde jag att de hade snott granen som står nere i ingången av vårt lägenhetshus, men som tur var så var det inte så. men inte fan trodde jag att de skulle kirra en sådan här ståtlig gran!

dock har vi ingen julgransfot till den och den har redan börjat barra en hel del. Man ska alltså vattna den ganska mycket eller? ohmy jag tror inte jag är mogen för att tahand om en gran. vi får se om den överlever till julafton.  

fortsättning följer....


?

jag vaknade och nu har jag en gran i vardagsrummet...?

wtf

Göteborg får mig att svära en hel massa, jag har aldrig varit så grov i mun som jag är nu. Antingen är det laget som påverkar mig eller folket på jobbet haha jag har ingen aning men jag känner att det börjar bli lite grovt ibland och jag ser Guds blickar på mig ibland. Annars då? dålig uppdatering, iknow. typ aldrig hemma och när ag är det så vill jag bara sitta i soffan och chilla med lite saft. Men nu sitter jag här och kollar lite på the hills på mtv.com så nu har jag tid att blogga lite eftersom the hills inte är så himmla innehållsrikt.


Vad har jag gjort idag? Började morgonen med en mycket mysig julfrukost med jobbet. Skinka och äppelmos fanns det och då var jag nöjd. Efter det gick vi runt på stan och sen var det dags för jobb. Ganska tråkig dag på jobbet men dagen tjoffade förbi ganska fort. Sen var det dags för träning på en gång, hann inte med middagen heller så jag var ganska utpumpad efter träningen ikväl men jag åt en macka efter träningen så då blev jag allt nöjd. Imorran så ska jag jobba igen, fast på någon annan Donken vilket är lite trist men det går gå. Bara några timmar av mitt långa liv ska jag nog klara av. Sen är det träning igen, borta i tjotahejsan. Sen chill i soffan tills det är läggdags igen.


Snart far jag till stockholm också! Ska bli riktigt najjs att catcha up med alla gullepluttar där borta. Men innan det så ska jag jobba lite och sen gå på jul på lajsebärg och sen uppvisning och sen kanske utgång eller något sånt sköj!


ey nu får ni ha det fint!

jag har uppdaterat nu Johanna, så jag hoppas du är nöjd :)


Fred ut.. Jag känner mig givmild så ni får t o m en lite puss av mig. Puss.


grymt

Idag blev det Guld för oss och Convivium! hur jäkla najs är inte det :) Dagen gick fort som bara den, och det var en rolig dag! Kände att jag hade lite tur och emelie överlät mig ansvaret att dra två lotter, vem vinner? Jo Stina. Dock en sockerkaka men ändå haha vinst som vinst! Jag är stolt för jag vinner aldrig!

Jag tror jag somnade efter 5 minuter i bilen påväg hem från Tjörn. Sen vaknade jag av de fina ljusen från liseberg och då var man ju hemma. Najjs! Då var det dags för en liten filmkväll, Alla hans ex eller något sånt tjaffs hette den, hade sett den förut tror jag allt så jag somna efter några minuter. Sen visade det sig att både Elfi och Kroaten hade somnat också så det var väl inte värsta höjdar filmen. Något som var en riktig höjdare var den grymma tacosen vi åt! grymt gott!

Nu sitter jag och äter lite crunchy och kollar på sanningens ögonblick. En hel najjs kväll helt enkelt.


Guld, guld, guld tralala

Dagens ohyeah: Behövs det ens nämnas? prisutdelningen såklart.

jag skippar rubriken idag.

Så idag har man hållt hus bland klipporna på "bästkusten" Tjörn. Dagen bara swoshade förbi. Men vi gjorde ett helt klart godkänt åk och vi leder inför långa imorgon. Jag var inte så nervös på tävlingen faktiskt, den gick helt ok dock snubbla jag lite på ett steg vilket var förjävla irreterande! men men.. Efter tävlingen så åt Fam. Elfgren och fam. Norén på en restaurang, grymt gott! Kött idag igen! Och nu väntar sängen för mig! Som vanligt sitter jag uppe sist. Har lixom blivit min grej.

Jag har även börjar fundera lite på tatueringar jag vill göra, antingen mitt födelsedatum med romerska siffor eller en nautical star. hm, jag ska tänka lite lite mer bara. Grymt sexigt är det dock med snygga tatueringar så det ska jag ju självklart ha! Men killen här nedan har gjort en riktigt osmaklig en. fyfy!


Det skriker charter-fylla-nu-går-jag-och-gör-en-jätterolig-tatuering.

Dagens fundering: Klockrent, varför säger man så? någon som har en förklaring på detta?

todaytoday


Idag landa mor och far i götet, tog en kaffe på donken på min rast och pratade lite. sen begav dom sig hem till mi casa och fyllde hela kylen och frysen! Hel najs! Sen blev det kött till middag vilket var galet gott :) Myms! längesen man satte gaffeln i en riktigt köttbit! Annars har kvällen utspelat sig i soffan med diverse innan-tävling-saker så som måla grillorna, sy lite knappar på dräkten som jag för övrigt helt tappa tålamodet för så jag gav den till mor! haha kan verkligen inte sånna där små pillsaker! Men bränna saker, det kan jag, så jag brände min kjol så fint så!

snart är det dags för sängen och imorgn är det tävlingsdax, ulala blir grejer det! tänkte somna till denna låt! så grymt skön.  Och ja.. tack Johanna för att du förklarade hur man skulle göra för att lägga upp youtubeklipp... det var riktigt jobbigt att fråga dig för jag är verkligen inte oteknisk men just detta fick jag inte till. Jag vet att du kommer leva på detta en längre tid men det är okej ;)


Tralalaaa

Dagens wuhu: Chefen hade köpt lussebullar till oss....wait for it,wait for it......UTAN russin! grymt!

ej sovmorgon

wuhu! Idag försov jag mig inte. När jag gick och la mig igår så var det enda jag tänkte på att inte försova mig haha. Så på morgonen ringde klockan och sen strax efter det ringde Johanna och väckte mig på riktigt. Tänk att man kan få sin egen boss att ringa och väcka en, så jäkla najs ;)

Nu sitter jag och njuter av en frukost och ska snart städa och fixa iordning mig lite, mina plommon kommer ju hit idag och jag kände att alla kläder som ligger på mitt golv inte skulle vara en så fin välkommsgest till min käre mor och far. Ikväll blir det bara fixning av alla grejer inför tävling såsom kortprogrammsklänningen, skridskorna och packningen. Sen så har mor o far sagt att de ska laga mat ikväll så det är ju förjävla najs! Kött och potatis har jag önskat mig :) 

Dagens fundering: denna blogg är lite för rosa, ska jag kanske fixa en ny design? :) 


None
Kände för att langa in en gammal goding.
Jossan, Michelle, Me, Linnea och Sonny

sovmorgon?

Stina börjar sitt jobb kl 11.45.

kl 11.43
- Stina vaknar helt virrig och tror klockan är 9.
kl 11.44 - Stina hoppar upp ur sängen och kollar på klockan 4 gånger
kl 11.45 - Stina svär ett antal svordomar och springer runt runt i rummet
kl.11.46 - Stina har fått på sig kläder
kl.11.47 - Stinas mobil ringer
kl.11.47 - Stina har ingen aning vad hon säger till Johanna men en härlig morgonröst hade jag iaf
kl 11.51 - Stina packar ihop sitt pack och drar
Här springer jag till spåris
kl.11 58 - Stina köper en redbull
kl.12.04 - Stina går på spåris
kl.12.09 - Stinas spåris blir påkörd av en bil
kl 12.11 - Stinas spåris börjar fixa till sig
kl.12.20 - Stinas spåris börjar rulla igen
kl 12.28 - Stina stämplar in på jobbet


Resten av dagen flyter väl på men fortfarande lite halv virrigt. Jag brukar  a l d r i g  försova mig! Jag är den som hellre går upp två timmar innan man behöver. Jag fattar inte hur jag kunde vakna försent denna morgon! men men hoppas på att det inte händer igen för att jobba utan frulle i magen är ingen höjdare!

Sen var det träning och den flöt faktiskt på fin fint! Alla verkar laddade inför tävlingen som är nu i helgen.. gah! Ska även bli trevligt att träffa alla små stockholmare! :)

Dagens låt: MQ reklamen - give a little bit trlala

for sure

ohmy,städat lite här och där och käkat en grym kycklingsallad. Har dock lite huvudvärk men i´ll be fine. Nu sitter jag i soffan och kollar in ryan scheckler på mtv, grymt liv man får ha! Vill också bo i LA och leva livet i solen. Påtal om väder så tror jag allt att det snöade några gram idag! kanske kanske får en lite vit jul iaf! Hoppas kan man ju alltid. kanske snöar det mer på framsidan än här på baksidan.

shit jag och värmeljus har verkligen något speciellt på g. Så jäkla mysigt! 

dagens göttere: min smaskiga kycklingsallad
dagens läskiga: Helt plöstligt börjar en julkula i fönstret att röra på sig... hm...


just dance

Inget jobb idag inte, dock drömde jag en hel del i natt! herregud hoppa fram och tillbaka i en massa drömmar! Sen tror jag mamma ringde två gånger vid åtta tiden men när jag frågade henne nyss så sa hon att hon inte hade några uppringda samtal till mig på sin mobil, hm drömde jag det också? Jag vet att jag svarade i telefonen och försökte säga något men maybe not! Men det är ganska jobbigt att drömma så mycket faktiskt, man vet inte vad som är verklighet och inte sen när man vaknar. Men men jag kom tillslut upp ur min sköna säng och röjde av vardagsrumsbordet och satte på en diskmaskin (iknow you are proud of me Johanna ;) )

Sen har jag handlat så nu finns det käk i kyl o frys, och då blir käraste emelie glad också! Nu ska jag allt klä på mig lite kläder efter duschningen och städa vidare och sen slänga ihop en kycklingsallad! göttere!

dagens mys: tända ljus


Close the door, make no noise, keep it a secret.

En riktigt soft dag idag må jag säga, skulle jobba 11.30-16.00 men fick gå vid 3 tiden! skönt skönt! fick dock en hel del papper med mig som jag ska läsa för att jag ska lära mig köket på jobbet! kommer bränna mig och säkert göra bort mig några gånger så håll er borta från Donken på kungsgatan när jag blir upplärd (jag lovar att förvarna er) ;) men men det ska nog gå fint!

jäklar vad mycket jobbprat det blir i denna blogg men det känns som om det är det ända jag gör tyvärr förutom konståkningen dårå! Annars kommer päronen på fredag sen ut till Tjörn på lördag och söndag då det är första VM-kvalet! Vi får väl la se om jag får åka eller inte...ganska jobbigt att jag har typ två träningar på mig nu att hoppa in på en annans plats.. men det löser sig väl antagligen! :))

Nu ska jag kirra mitt hår ( som ej är blont längre :P ) och sen chilla lite innan träningen!

Dagens låt: Olivia broadfield- lost in you (hm.)



and im off

Nu ska jag kila iväg till mitt andra hem..börjar kännas lite hårt nu men imorgon är jag ledig, vilket  v e r k l i g e n  behövs :) jag behöver städa och sova lite sen fixa lite små tjaffs innan tävlingen och innan päronen kommer hit!

Här får ni en liten morgonbild att njuta av:







Dagens fundering:
varför heter värmeljus värmeljus? ger dem mer värme än blockljus och stearinljus?






såhär mysigt har jag på mornarna :) mössan på och ljus i mun!



so sweet

Jobbat på bra idag, fick en liten biobiljett av Chefen för att jag var duktig vid lunchruchen ;) ulala! så snart blir det biokväll!
sen fick jag gå en timme tidigare (thank you, även fast du gjorde det för lönerna haha) så då hann jag till Skanska där vi skulle ha lite mentalt och gå igenom åken nu innan tävlingen.. på lördag så smäller det, första tävlingen är alltid spännande! Efter mentala blev det lite dans och nu är jag home! Dock är det bara jag och Emelie i lägenheten då Sarah har åkt iväg till Österrike med sitt lag, känns lite tomt faktiskt.. ingen som hänger över dataskärmen och undrar vem man pratar med och varför! Nickenyfiken det är Sarah det!

Annars rullar de mesta på, saknar väl lite små saker hemma men jag klarar mig bra här!

Saknar dock denna gulleplutt som fan, min käraste Spuni!

Dagens yeah-moment: Emelie hade äntligen öppnat pepparkakedegen så nu kan jag också småäta lite av den.


2:a advent..


Söndag it is, jag har tänt de andra ljuset och det lyser så fint här i lägenheten. Det som är lite pinsamt är att jag nu sitter och kollar på dansbandskampen.. hm.. har jag blivit kärring eller är jag bara för trött för att byta kanal? Jag undrar dock vad grejern är med alla Z:an i dansbandsnamnen.. typ Larz chriztian ? wtf! lite klatschigt kanske det är men jag fattar det inte riktigt. Iofs skulle jag vilja heta Ztina, det är lite mer exotiskt! :)




Annars ska jag väl inte göra så mycket mer ikväll, soffan och en lussebulle så är jag nöjd. Jag ska försöka få Elfi att slinga mitt hår, men jag tror ej jag kommer att lyckas, vi får se!

Dagens godagärning: hjälpte hela 2 stycken mammor på med sina barnvagnar på spårvagnen idag.. herrejösses vad jag är en god människa.


vafan

iväg till träning 9-10.30 sen jobb 12-16... känns som en halvrolig söndag..

jag är sliten

vi hörs

hej


the time of my life trlaa

sådär nu har jag sovit några timmar och fler ska det bli... men var tvungen att gå upp och käka lite pasta ala emelie/sarah - göttvare iaf!

Natten gick bra, inte överdrivet mycket folk och ett litet besök av en full och söt johanna vilket var trevligt :) sen iväg och äta frukost på ett mysigt fik med Nina och sen till träning, självklart snittas Krattans knä och hon får åka och sy... braskit en vecka innan tävling! ohmy, men det löser sig nog! efter detta så var det bara iväg till jobbet igen...

När man kom till jobbet var man väl inte direkt på topp... såg ut som jag vet inte vad och var trött som jag vet inte vad, men jag överlevde och stod och myste vid Pf hela tiden och langa upp lite kartonger med pommes i, jag var bara glad att jag klarade mig utan allvarliga fritösskador! nä nu känns det som om sängen kallar på mig igen! Nattinatti gudsbarn!

Kvällens bulle: nybakade lussebullar


ohmy

jag är förjävla trött... harefinthej!

dagens upprepade mening i mitt öra: En mellan tack, en mellan tack, en mellan tack...

And if I'd stare too long, I'd probably break down and cry.

igår hamna jag i sängen innan kl 02 (vilket inte brukar hända så ofta på sistonde) men jag sov till klockan 12 sen tog jag en promenix runt området..  kände att det var dags att tvätta när jag inte längre hade ett par rena strumpor kvar så det fick stå på schemat och även inhandlandet av lampor till julstjärorna i fönstret.
Stjärnorna har jag fixat ihop så nu lyser det alldels underbart fint i vårt fönster och jag sitter här med rena strumpor, en lysande dag helt enkelt :) Ska snart äta lite och sova någon timme innan jobbet som börjar kl 21 - 06.. får hoppas på trevliga besök och inte allt för jobbiga gäster. Efter jobbet blir det frukost med Nina och sen direkt till träningen och sen efter det direkt till jobbet igen! Haha jag kommer bryta ihop eller så kommer jag bara vara otroligt flummig hela lördagkväll we will see.. .

Dagens låt
Guns N Rose - Sweet child of mine ( skönaste rocklåten)

Fräjd out / your stön


torsday

Idag var det jobb och träning att se fram imot när man öppnade ögonen imorse! Jobbe gick bra blev dock helt sönder riven på min arm idag av my boss Johanna, ohmy... men det är väl sånt man får stå ut med som en simpel medarbetare på Mcd ;)

Annars gick dagen fint, drack kaffe som gjorde mig lite pigg, langa upp några burgare på en bricka och tog betalt, värmde mig vid pommesfritsen.. ja så såg väl ungefär min dag ut.. Sen begav jag mig till träningen där Coach körde med oss :) Men jag blev svettig som få så det var skönt!

Helgen ser helt sömnlös ut men det ska nog lösa sig på något sätt, koffein och c-vitamin blir nog min räddning! det är så vi rullar i gbg!

Dagens fuskare: Alibaba

Have a nice one! känner inte för "fred ut" grejen idag så det blir helt enkelt MYYYYYS till er alla / Stön

tralala

Nu har jag återhämtat mig helt från helgens bravader :)...  Så nu ska jag snart gå en liten promenad men först behövs lite varm choklad för min hals krånglar en aning. Ska också beställa biljetter home till sthlm idag hade jag tänkt :) och mor och far kommer förbi om några dagar och hälsar på vilket ska bli mys, skönt att bli lite omhändertagen!

Annars händer det väl inte så jäkla mycket! uppdaterar säkert senare!

Dagens humör: Glad :)

Her hair is Harlow gold,
Her lips sweet surprise
Her hands are never cold
She's got Bette Davis eyes
She'll turn her music on
You won't have to think twice
She's pure as New York snow
She got Bette Davis eyes
tralalaa



update

Detta har jag gjort de senaste dagarna:
gått lite på stan
kollat cheerleading för första gången
jobbat natt
sovit en timme och sen åkt till ullared
köat för att komma in på ullared i en halvtimme(!)
somnat inne på gekås ullared (det fanns ett halvmysigt hörn där jag lyckades somna)
ätit pepparkaka
julpyntat
tänt 1a adventsljuset
julfest med jobbet
öppnat första luckan i chokladkalendern

och nu ligger jag i soffan och känner mig allmänt bakis och hungrig.

dagens mat: tror det blir ett paket nudlar

RSS 2.0