wuhu

snart drar jag till göteborg....swiiiiish


gone

ha ett fortsatt trevligt lov..
ps. det snöade vid zinken idag. inte okej när man hade fys utomhus. ds

madness

Idag vaknade jag tidigt pga att vi har labb på naturkunskapen snart, Men jag vaknade inte med något bitter känsla, nejnej, jag vaknade med en njutbar känsla av att det är helt sjukt att veckodagarna går så snabbt! För någon dag sen var det måndag, nu är det TORSDAG! Veckan flyger förbi lika snabbt som jag springer om jag blir jagad av en elefant (snabbt). Men jag klagar absolut inte! Jag hatar perioderna då allt går så långsamt, en minut består inte av 60 sek utan av 120 sek under dom perioderna. Och nu är det snart lov, jag bara känner hur lovet ligger och väntar på mig! jag kommer nog ta det mycket lugnt på lovet, men saker som behövs bli gjorda är :

¤ Köpa skor ( får inte ha tygskor denna vinter :P )
¤ Göra mycket av Sociologin
¤ Plugga Naturkunskap
¤ Krogen
¤ Kolla bio (biljetter you know yeahbaby)
¤ Åka till goa götet!!
¤ Sova mycket
¤ Ha ett hejdundrans jätte bra lov helt enkelt!

Vad ska ni (mina 1000-tals läsare) göra? ;)

Va inte rädd för dimman (nej josse inte alkoholdimman), det är bara lite vatten i luften!
 fred ut

a monday not to hate

 Denna måndag var en sån där måndag som var extremt njutbar och flöt snabbt förbi som en stock i ett vattenfall.. Den bestod inte av en minsta lektion, endast ett naturprov tillbaka och sedan känna sig som om man inte var det minsta teknisk alls när vi skulle göra något intagninsprov till naturelektriska linjen! Detta prov var bara på "skoj" och jag kände mig som en riktigt tjej som inte kunde något som bara ville bli räddad ifrån alla dessa konstiga ord och bilder! :) Men som tack för att jag stod ut att göra provet så fick jag 2 st biobiljetter av högskoleverket, Jo man tackar! sköna stolar, stor duk, mycket popcorn, lighter och trevligt sällskap here i come! ;D vem som blir mitt sällskap är dock ett frågetecken! ;)

Snart är det höstlove gott folk!

Använd alltid 08 om du ska ringa till sthlm från en annan del av sverige ;)
Fred ut


s
bild; snodd av Nawie

oj oj

Stina har tränat 10 timmar på is denna helg, Stina är trött, Stina är förkyld, Stina har ont i ryggen efter att ha sovit på en madrass med lite luft, Stina kan inte äta stora tuggor pga att hon endast kan andas med munnen, Stina tycker Riesen är som ett choklad tuggumi i munnen. - Ja detta sammanfattar min helg och vad jag känner just nu!

enjoy people

En dator utan musik är som Blondinbella utan sina blogg - Ingetting alltså..
fred ut

en fråga ?

p g a  den negativa kommentaren från Jessica i mitt förra inlägg, tror jag nästan att jag vill porta henne från min blogg, kan man göra det? och i så fall hur? Det blir mycket smör för dig om du ska bli förlåten! hihi


Den bästa nyheten just nu är i alla fall att Emelie äntligen har fått internet till sin mysiga lägenhet! applåder till henne!

image29

Glöm inte framtändernas baksida när du borstar tänderna
Fred ut



 


Jag har varit keff..

I alla fall har jag varit keff på att blogga på sista tiden, jag ber så hemskt mycket om ursäkt till min stora läsar skara ;) Är jag förlåten?

Något njutbart att dela med mig har jag idag! IMORGON så.... (trumvirrvel) ..... är jag LEDIG :) skönt som bara den och behövligt! jag ska tillbringa en ganska längre tid av morgondagen i sängen och sova och sedan gå upp och kanske åka iväg och köpa mig en sallad till frukost/lunch ! och efter det är det iväg mor faster frisör och fräscha upp huvudet lite! kommer säkerligen bli dunderbra! Sen så är det en annan bra sak som händer snart och det stavas H Ö S T L O V! den jäkeln som kom på lov ska ha ett nobelpris! Under sista delen av höstlovet så far jag iväg till goa göteborg och spenderar tid med emelie och andra goa göteborgare! Så mitt höstlov blir säkert bra.. om inte flyget krashar.. hm..

( psst imorgon är det Grey's )

 

Bli inte rädd för de gula löven, det är bara ett tecken att hösten är här - inget farligt alls..
Fred ut



 


pansionärerna flockas på Konsum..

Kl var 11.48 jag stiger in på konsum för att köpa mig en kiwi och ett äpple.. jag har blicken lite neråt och ser med tunnelseende då jag har sett detta konsum ett miljontal gånger, men efter ett tag lyfter jag min blick och tittar runt lite... vad är det då jag ser? jo jag ser en mängd pansionärer! De står överallt! tanterna tjittjattar lite med varandra medan gubbarna är mer intresserade av att välja lunchkorven och vilken sorts mellanöl de ska dricka.. Jag känner mig helt utanför i mitt eget konsum.. Jag tror faktiskt att alla pansionärer har bestämt möte på konsum för detta var väldigt sjukt men det var även en upplevelse att se att de slänger vagnarna fulla av grejer, vem fan storhandlar på konsum? jo pansionärer! ingen normal och vettig person gör det då det är sjuka överpriser på alla varor! 


Hihi

Gå till konsum i rönninge 11.48 om du vill se detta! Kanske är det såhär på alla konsum i hela sverige vid denna tidpunkt?! måste tas reda på!

Akta dig för fallande kottar
Fred ut

SmBe05b vilket gäng...

Skolfotograferingen gick utmärkt, alla i klassen la ner mycket arbete på sina roller så det var jäkligt najs!
Temat kan vara svårt för vissa människor i denna värld att förstå, därför så ska jag förklara : 3 år utan killar - Nu tar vi över! Vi har då inga killar i våran klass 31 tjejer med olika personligheter och hipp och happ.. så detta är alltså framtiden när vi har tagit över alla mansroller, tex Brandmän (sexigaste), byggarbetare, bönder. militären osv osv.. Hoppas att alla barr fattade och hängde med! :)

image28


Här nedan har ni lite behind the scen bilder (som det så fint heter!)


yeehaaaii







UPPDATERING IMORGON

Fred ut


Byte av däck..

Jag sitter och tar det lugnt vid datorn efter en dag full av naturprov och fotografering.. jag känner lunget.. då hör jag pappa säga " Ska du med ut och byta däck?" - " Ja! " svarar jag och springer ner och byter om till trashkläder, varför sa jag Ja för tänker jag när jag drar på mig ett par gamla mjukisar.. ja varför svarade jag ja till att gå ut i kylan med toffsen på sne och fortfarande synliga spår av babyoil på min kropp och gå ut och dra ut bultar och tjotahejsan? haha om man ändå visste det! Men väl därute fick jag göra allt.. höja upp bilen, dra bort alla bultar, ta bort däcket, sätta ditt ett nytt däck, dra tillbaka alla bultar och sänka bilen! Detta var en riktig kraftansträgning ska jag säga er!

Inte många 18 åriga tjejer som kan byta däck ;) jag ser mig framför mig när jag tagit körkort och åker på motorvägen och ser någon stackars finnig pojk som står på kanten av vägen och vinkar förtvivlat pga sitt punkterade framdäck.. då skulle jag lätt vissat mina skills som jag nu har fått! Tack pappa! :))

däck

Känns bra att ha skaffat lite vuxenpoäng idag! för visst måste det vara vuxenpoäng att kunna byta däck?!

Dra inte däcket snett people
fred ut

hur tänker man?

mys

Hm.. vad tänker man när man går in i en tattoo studio och säger att man vill ha en flygande, blodig, tampong med lite stjärnor runt om? haha gaalet! och betala för att göra det också.. man ska fan få betalt om man ska märka sin kropp för livet med något så sjukt! Jag vet att jag ska tatuera mig någon gång i livet men då ska det finnas en bra tanke bakom den och den ska inte vara överdriven.

Jag tycker man ska inför en promillegräns för folk som vill tatuera sig :D

klappa alltid katten
Fred ut

lighter or not lighter?

lightcola
Hihi cheers people här sitter jag med min cola light burk och tänker på alla gånger folk har haft en colalight/cocacola diskussion med mig så dudes jag tänker från och med nu ALDRIG NÅGONSIN ha en diskussion om man ska dricka vanlig cola eller cola light.. jag har haft denna diskussion några gånger och det ger mig aldrig någoting..jag orkar inte, nej jag orkar inte! Hur tänker man när man börjar fjolla runt om vilken dricka man ska dricka? jag tror inte det är för att man bryr sig om den som dricker lighter och vill att den ska leva längre? herregud det är bara L Ä S K! vilket ekollon som helst vet att Vatten är det man ska dricka om man ska få bäst hälsa! så people drick vilken läsk du vill, och kom aldrig fram till mig och säg att du har läst i nya vecko revyn att Ebba von sydow har sagt att cola light is a big NO NO! bra nu har jag lättat på hjärtat lite! känns bra, känns positivt, känns njutbart..


oj allt detta cola light snacket fick mig att sakna min bästavän Emelie.. inte coolt!

ät inte maskar
fred ut



naaaw how sweet..

naw

Hur duktig är inte min favorit blatte?! :D vi slutade 11 idag efter skolfoto snacket.. men vem stannar kvar och jobbar med våra skyltar om inte Nawie? :D Så fint det blev! Tack tack för att du orkar vara så överambitös när resten rusar till tågen!

gylfen ska vara stängd när du har jeans
fred ut

keff? jag?

Jessica la just en kommentar i mitt förra inlägg då hon påstod att jag var keff.. keff, vad ihelsike är det för ord? måste vara ett av sveriges fulaste ord.. k e f f.. smaka på det..keff.. Finns ens detta ord i svenska ordlistan? och i såfall vad betyder det?

Keff tror jag är ett annat ord för dålig? men om det nu betyder dålig, varför då inte säga att jag är DÅLIG istället för att dra till med att jag är KEFF? haha skärpning Jessica! Så nu har jag fått det sagt ;)

Idag blev det ett jäkla ståhej om skolfotot.. hihi min klass är alltid lika gullig när det gäller diskussioner.. allas egon växer ordentligt när de hör att det är dags för klassråd eller liknande, allt ska handla om ens egen åsikt! skit i om jag avbryter någon det är ju mig själv allt kretsar runt..eller hur? ;P men men efter ett tag så kom vi i alla fall fram till allas utlklädnad och skyltar. Jag, Joss och Camilla kommer lätt vara  H e t a s t  på skolfotot..brandmän..grr woff!

Nu ska jag iväg och fika med min vän Spanne.. long time no see.. ska bli mucho skoj!

Håll hårt i hatten/baskern/mössan när det stormar
fred ut

tonight

image4
Kvällens lista:
öppna ett sparkonto ( då jag inte gjorde det igår)
kolla grey's
prata med emelie
göra sociologi läxan

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder
fred ut

varmt om fötterna, varmt i hjärtat


Idag har jag införskaffat mig ett par fluffiga duntofflor! Dessa behövde jag för att mitt golv på nerevåningen är iskallt, nästan så att det blir kylskador på fossingarn! Inte okej! Dessa duntofflor är inga vanliga vita tråkiga inte! nej nej.. dom är röda,vita,gråa och svart randiga :) om man tänker lite jul så får man nog rätt vision.. Om nu denna vision är svår att ta till sig så har jag låtit mina duntofflor att få var modell för någon minut... here you have them:

foss1
så fula så dom blir njutbara!

Nej nu ska jag höja mina vuxenpoäng en aning och skapa ett sparkonto, om jag kommer spara på detta konto är dock fortfarande en fråga jag ställer mig.. men jag ska försöka! måste ju spara inför framtiden, snart börjar ju livet.. 30 maj: då jäklar! 
S T U D E N T E N!

glöm inte brödet när du äter korv&bröd
fred ut





home home

Denna helg har jag använt åt att spendera så mycket tid som möjligtmed Emelie i goa götet! Helgen var hur bra som helst och jag ville inte åka hem till tråkiga stockholm igen..


Fredagen: jag flög ner vid 12 tiden, har aldrig flygit till Göteborg förut men det var nog det skönaste jag någonsin har gjort! Jag hann endast sätta mig ner i de halvbekväma sätena och knäppa på mig säkerhetsbältet och knäppa av mig det och sen få en halv äcklig renskavsmacka och sen sätta på mig säkerthetsbältet igen och sen få en varm handduk ( som jag absolut inte fattade vad jag skulle göra med, så jag gjrode som grannen, tvättade händerna och tog den lite på kinderna :D ) sen var det dags för nerstigning, WTF.. hur snabbt gick inte det där.. jag är van med lång resor på 15 timmar och denna tog 50 min! wuhu!

Men efter min snabba flygresa hoppade jag efter lite virr på flygplatsen ( jag såg dock ut som om jag hade full kontroll på vart jag skulle men det var en lögn ) på en flygbuss som tog mig så fint till centralstationen! Centralstation var det stället jag skulle ta död på några timmar.. jag begav mig till femman huset/nordstan där inne gick jag runt..runt...runt..drack en lighter...runt...runt...testade ett par skor...runt...runt och sen så ringde emelie! wuhu! efter lite till virr så träffades vi! sen så virra vi runt lite tillsammans men sen kom vi till lägenheten! Bättre än förväntat faktiskt! ;) Efter lite snack så gjorde vi mat på en gång och sen bestod kvällen av idol,lighter och mycket prat!

Lördagen: Klockan ringde kl 6.15 oh my vad tidigt! jag är ju i götet på semester tänkte jag, då ska man väl inte gå upp såhär tidigt! men Jo det ska man om man vill se sin favorit åka i ishallen! jag var en liten springflicka åt några åkare som glömt grejer i omklädningsrummet sen så var jag DJ! yeah! :)) efter träningen blev det avenyn! Emelie hittade dit och var stolt! jag påstår dock att det var Tanten vi frågade som hittade dit.. hm.. detta är fortfarande ett frågtecken.. men på avenyn blev det fika och mys.. sen hem och sova i snabba 20 min! visste ni att man endast ska powernapa i 20 min! om man gör det längre än 20 min så blir man bara tröttare! :D man lär sig verkligen något nytt varje dag! Efter PN så gjorde vi iordning oss för kvällen, som först blev Tacomiddag hos Link sen inflyttningsfest hos några isländskor och sen utgång och sen hem i svarttaxi.. kan någon svara mig varför jag har Amir svarttaxi inlagt i min mobil? haha! efter denna kväll stupade jag och emelie rätta vägen i säng!

Söndagen: Falukorv och makaroner till lunch! kan inte bli bättre! denna maträtt är som en måltid på en 5stjärning resturang för mig! efter denna gudomliga dock lite överkokta makaroner så var det dags för mig att packa och åka innåt mot staden där min Säfflebuss väntade på mig.. usch ville inte åka hem! ville stanna! Men skolan kallade..
Ett tips är att aldrig åka buss hem eller till göteborg.. herrejesus 7 timmar med en nörd som spelade eminem och trängde sina ben på min sida av sätet! GRR! och lika dyrt som att flyga är det också! ackack!

SÅ det var min helg! hoppas ni hade en bra helg ?

image14


Dagens Moment
13.33 började det beryktade brandlarmet pipelipipa.. oj oj vilken spänning det blev i klassen, jag snor i panik michelles sudd, fanny glömmer nycklarna, nawie tar i panik paraplyt istället för sin jacka.. oj oj säger jag bara oj oj!


Om du har en konservburk, använd en konservöppnare
fred ut

RSS 2.0