kärlek.

oh :) nu är jag som ett litet lyckligt barn!

Dagen började med att jag gick upp tidigt och började jobba vid 10, deprimerande att jobba när det är så fint väder. Sen fick jag även köra skift, det gick väl ok tror jag. Sen stod jag i köket från 14.00 till 19.30 och i detta kök var det 40 grader varm så jag svettades som aldrig förr, tror jag aldrig har känt mig så dåsig i hela mitt liv.. helt uttorkad och trött. Tillslut slutar jag iaf och lite smått trött och äcklig åker jag hem. När jag sedan kliver innanför dörren ser jag ett brunt fint kuvert.. jag kollar på det och det står mitt namn och jag känner direkt igen handstilen på brevet.. Det kommer från min Emelie. Hm vad kan detta vara tänker jag..? Då öppnar jag det och det är ett perfekt "stina armband", svart och lite små tjoffs på. Sen är det ett brev i detta kuvertet som jag får tårar i ögonen av och sen så ser jag hjärtat man ska öppna och då kommer tårarna.. haha jag sitter och bölar åt ett armband, men det är så mycket mer än ett armband.. åh går inte att förklara! jag bara saknar henne så otroligt mycket...





Vi lever i vår egen värld
Där går vi långt och benen bär
Allt vi behöver det finns där
Vi lever i vår egen värld
Och jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig
För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig


jag älskar dig min bästavän.

Midsommar i bilder :)


Här har vi precis anlänt till jockes landställe efter en underbar båtfärd!

Sedan kom regnet och Murran var sötast som alltid med sitt lilla paraply

Sen började det spåra ganska ordentligt och jag och storasyster elfgren har visst ställt upp på ett ganska smärtfullt "pussfoto"

Sen var det dags för grillning! Clurie med sin gigantiska stek och Lottson med majskolven

Pär i bakgrunden och Linnea, Ballen och Clurie i framgrunden.

Självklart blev det dans runt midsommarstången också! haha


Sjuktbra midsommar.. som innehöll allt, snaps,godmat,dans,vilse i skogen, besök ner i diken, på besök hos någon fest ute i ingestanns, nattbad (endast som åskådare.) och en trång men mysig natt.

(bilderna är lånade av Spunielove)

Kärlek.

sämre

Hihi vad busig jag är som aldrig uppdaterar! sorrry!
Men jag har vart  spanien med mina päron och fyllt 20 år :D Myyyycket trevligt! men brände mig som sjutton, märkte precis att jag har fullt med blåsor över hela benen! hahah inte normalt! men lite alovera på det så ska det nog gå bra!

Kom hem i lördags 13 juni, festade hemma hos Johanna och sen gick vi ut ett gäng. en riktigt lyckad utgång, dock hamna jag borta i Angered?!?! inte riktigt okej när man bor en kortis i från avenyn och istället för att gå hem så åker man till angered... jaja alkohol gör en knäpp!

Annars har jag bara jobbat denna vecka, och Hanna min favorit kroat har hållt mig sällskap nu i några dagar! Alltid trevligt när man är helt alone home hela tiden! <3

Nädu här får ni lite låttips:
OLW eller Estrellas reklam låt - fredagsmys! (den är grym)
Stone Sour - zzyzx rd. (perfekt om man känner sig lite depp)
James Blunt - I really want you (för att jag ibland känner som han sjunger)
Delta Goodrem - Lost without you (helst acoustic, då är det grym)
Hoobastank - The reason (en gammal goding)
The red jumpsuit apparatus - Face down (riktigt skön låt trala)

Kärlek till er.

sämst.

Jag är en dålig människa. jag ber om ursäkt. ska aldrig blogga såhär dåligt igen.

Jag har gjort annat än att sitta i soffan. bl.a jobbat mucho (kört mitt första skift), kämpat med min ikea byrå (som är klar nu!!), tagit en dagstripp till Sofieland (börjar bli tradition), druckit med vännerna på jobbe (en eller två öl förmycket!!)

Och imorran drar jag till spain i en vecka!! WihuuOooooO! Äta gott, leva gott, bli röd, bli rödare, blir rödast, bli sommar-stina!!

Kvällens WHAAAAT! - Har göteborg två flygplatser?...tur att jag upptäckte det.


Jag saknar dig varje dag hela dan...

RSS 2.0