byebye

Nu far jag till goa götet! Ha en trevlig helg för det ska jag ha iaf! :)

image12
Göteborgarnas tunnelbana.. inte det coolaste man sett..

Carpe diem people!
fred ut

New design..

Jag känner mig fresh när jag skriver i min ny designade blogg, Så tack Nawie för att jag får känna mig som en ritkigt hitech bloggare! :) Hon fick instruktionerna, lite grått lite svart lite mörkt lite rosa och vit bakgrund! Och detta blev resultatet! Jag är mer än nöjd jag är nöjdast!

Idag hade jag en ledig dag som jag använde till att käka lunch med mor i stan, och även shoppa lite. Efter stan blev det iväg till Ishallen och träna skolklasser. Dessa barn var helt impade av att jag hade bruna linser.. hm.. men jag vet inte men det känns hel konstigt när en 7 årig tjej säger att man har fina ögon, det kommer lixom en våg av att jag känner mig som barnpedofil på något konstigt sätt! haha ta inte detta helt fel nu, jag skulle aldrig göra något hemskt mot barn, okej? haha det känns bara lite mysko!  

Imorgon flyger jag till goooooa götet så därför blir dagens låt: The olsen brothers - fly on the wings of love

image11
Gulliga gubbar.. dom ser ut att vara ett par..?

Glöm inte vattnet när du ska koka pasta
Fred ut

Grey's anatomy

image4

Wuhu idag är det Grey's! En helt magnifik serie, inte alls som cityakuten eller liknande, detta är tv när den är som bäst! Så 21.00 sitter jag och min mor och tittar med stora ögon på meredith och gänget!
Kolla ni med vetja!

glöm inte penseln när du målar
fred ut

herregud..

image3

Ibland kan man faktiskt undra ,Hur svårt kan det vara att lägga den rätt?
eller är det kanske så att de lägger den så synligt som möjligt för att man ska se den?
Jag tänker alltid på detta när det är tex friidrotts vm eller liknande då är 100 meters löparna experter på att lägga den åt alla håll och kanter! herre jösses när dom får dom där tajta byxorna måste det ju komma med en beskrivning hur man lägger den bäst och icke synligt! 
eller är det bara jag som tänker på detta vis?

Rosta inte mackan för hårt- den blir torr
fred ut

solen steker en aning...

Ännu en måndag har farit iväg, en måndag vi aldrig mer kommer uppleva igen.. 070924 kom ihåg det gott folk! :) Jag kollade Aftonbladet om det hade hänt något spännande just denna måndag den 24 sept, men icke icke det mest intressanta som stod var att en viss tränares fru hade druckit urin.. man undrar varför? gott? härliga aromer? tilltalande färg? själv ser jag det som något som ska spolas ner, piss helt enkelt! medan våran naturkunskapslärare skulle se det som en del ur kvävetskretslopp! Tur att det finns sånna som är intresserade av naturvetenskap så slipper jag.

En rolig sak som jag ser fram imot under denna vecka är att jag för det första är ledig torsdag och sen att jag åker till Göteborg på fredag och får äntligen se min vän Emelie efter en månadstid.. herregudskusinersbarn vad lång tid det har gått! Ett godnatt sms har det blivit varje dag nu i en månads tid! haha gulligull! jag ska även träffa min favorit Link :D ska bli göööör roligt! stavas göör med flera Ö:n eller bara ett?

men nu är det nog.. kom ihåg att ta var på denna dag/kväll, och den dan som kommer imorgon me! eller så kan ni ju bara ligga på soffan och vänta på gladare dagar.. typ påsk? julafton? nyår? godamiddagar?

-vår lärare ljög, inte tjöt något brandlarm inte.. suck

image2
SKÅÅÅÅÅL!!


båda händerna på ratten gott folk

fred ut

brinner det?

Nu sitter jag i skolan med mina skolkamrater Clemente, Camilla och Joss.. synd att inte Joss hette något med C, det skulle varit väldigt unikt och snyggt med tre vänner med C-namn i samma rum! men men så är det ju inte.. men vi sitter här och kollar runt på olika bloggar, känns faktiskt som om Smbe05b har blivit smittat av något bloggvirus? alla har bloggar! utom Camilla dårå, hon har inte tid... hon har inte ens tid att skriva en vanlig dagbok.. poor girl! Men den stora frågan vi ställer oss är ändå.. när fan kommer det beryktade brandlarmet? vi väntar och vi väntar.. väntar...väntar.. jag tror lärarna ljuger!

farligt farligt men vanligt vanligt tralalaaa

Om glaset är halvfullt då behövs det PÅFYLLNING - som min käre vän Joss så snällt påpekade
Fred ut

just another day in sweden

                              image1

ojoj nästan så det känns som att jag är medverkande i MTV's höjdare CRIBS! Här blottar jag hela mitt sovrum för cyberspace.. Så njut nu, för såhär nära och privat kommer ni aldrig komma mig igen..eller jo det ska nog kunna hända igen! haha men njut ändå! njut så mycket som det går! njutnjutnjut! njuter ni?

men men sluta njut nu, visst är det fint? lite rött lite svart lite silver lite lampor lite kraffs lite tidningsställt lite allt möjligt! i'm happy! men det ser dock lite opersonligt ut nu men snart kommer lite tavlor och foton upp på de gråa spritt språngande nakna väggarna! jag tror på det här rummet, rummet  är som en oslipad diamant som snart ska bli en vigselring. :)

Annars då? hm jag har tränat idag, kollat någon hood film som bestod av yoyo yoyo och lite sprit. pluggat minimalt lite svenska men jag ska snart läsa lite till om modernismen.. min söndag har helt enkelt varit en söndag.. alla söndagar är så tråkiga, ändring måste ske! are you people with me?

glaset är alltid halvfullt
fred ut


nawiie ser du vad jag har lärt mig på photoshop, fina ramar ;)


En dag full av diskborstar och piffande..

Jag har idag flyttat ner till undervåningen, ett riktigt sånt där aladdin palats om man jämför med mitt förra rum, som om man vill ha en vision om hur det såg ut så ska man tänka harrypotters lille skrubb... ( okej inte riktigt så hemskt men nästan! ) ! Men nu slipper jag det och får ett stort rum, allrum, badrum and bastu! kan inte bli mycket bättre :D och det skadar inte heller att rummet just nu ser ut som ett urklipp ur en ikea katalog, allt är sådär töntigt perfekt uppställt och nystädat! men självklart vet både du och jag att det kommer se ut som ett bombnedslag inom två veckor, men just nu njuter jag som en ridskolehäst som just har släppt av sitt sista barn för dagen! Men jag ska dock försöka lever efter filosofin att var sak har sin plats...i någon vecka i alla fall ! yeah! 

Jag tar några shyssta bilder imorgon så ni får se mitt mästerverk som jag skapat under denna helg.

don't drink and drive people
fred ut

Nu finns även jag i bloggvärlden

Sådär ja, nu är biffen stekt, majskolven grillad, kladdkakan lagom kladdig; Stina har fixat blogg! här ska ni få njuta av alla möjliga ting, en blandad kompott helt enkelt!
nu ska jag bara be nawiiiie kirra min layout lite!

ät inte gul snö!
fred ut!

RSS 2.0