köttbulls

Hallo sötnötter! snart beger jag mig till prag med mitt lille lag :) ska bli skoj skoj skoj. Idag har jag haft fullt upp. sprungit på stan fixat med kläningen, fixat "special-bhn" o handlat mat så jag och min Elfi ska klara våra härliga bussfärd.. och sist men inte minst har jag packat, känner mig faktiskt ganska klar nu! men jag hittar inte vår räkning till månadshyra vilket är ett litet problem då vi alla tre åker iväg till prag nu och ingen här home och kan betala den i tid om det inte görs idag! men det ska vi nog lösa på något sätt..

men men ha några fina dagar utan min blogg ;)

Här får ni en bild från imorse så att ni inte glömmer bort hur jag ser ut.



gulligull

tralala en dag kvar.

Idag plinga kl vid 7.50! vilket inte riktigt är okej med tanke på att jag sov så sjuuukt dålig i natt. Gick och la mig ganska tidigt och lyckades ändå somna men sen hade jag ställt alarm kl 01.50?! wtf... måste råkat komma åt någon liten knapp där i natten. Men men sen sov jag i en timme, vaknade vid 3, låg och vred och vände på migi en halvtimme, fick massa donken grejer i huvudet (jag hatar att jag bara drömmer om donken nu), sen lyckades jag somna men vaknade vid tjugo i 6 när emelie gick upp och låg och vred på mig tills kl ringde 7.50! Grr... men iaf så gick jag ner till tvättstugan och kirrade två tvättar och sen sov jag en timme till och har nu hängt upp tvätten och betalat räkningar :) Ska snart ätalite frulle och duscha. Jag skulle vara ledig idag men jag ställer upp och jobbar 14-19 åt Nina som måste springa till träningen. Efter jag har slutat jobba så ska jag direkt till fotskäl och träna i någon timme sådär, sen hem och packa och ta det lugnt, för i morran så far vi till Prag! ska bli väldigt Roligt :D

Dagens juste-ja-det-måste-jag-göra: Sy paljetter. Alltid dessa paljetter. grr woff.


Hare gulligt! Fred ut / Er Stina

korvstroganoff.

Natten igår var nog vad man kalla en bajsnatt. Folket tog aldrig slut, kö hela tiden, ingen skiftledare, två sjuka. Härligt!!Men vi överlevde, och jag är bara glad att jag slapp städa, för det kändes som om vi låg lite efter med städningen. mohihi! hoppas Ahmed och co sover gott nu iaf :)

Jag gick upp för en timma sen och har käkat en go' korvstroganoff mä ris, gotteligott! och ska till jobbe om en timme typ. men sen är jag ledig mån,tis,ons och sen blir det prag! Ska bli hel mys!

Mån: sova, ta de lugnt sen skanska kl 18 och sen dans efter det.
Tis: tvätta, handla saker till tävlingen och säkert träning på kvällen
Ons: packa det sista, bussen går kl 16.
Tors,fre,lör,sön: P r a g

Dagens krya-på-dig-kram: Norrlands Klimpen, sluta vara dödssjuk nu!

Gullläigullä

.

känns faktiskt som om det kommer bli en bajsnatt. väldigt trevligt.

19-05 here i go. harefinthej!

friday

Det är kväller och vi tittar på lets dance och flickorna dricker té och jag dricker lighter. Vi har en riktig svenssonkväll alltså!
Det som skiljer sig lite är att jag ska till jobbet om två timmar, wuhu! Klimpen är sjuker så Kung Nina fick ställa upp och jobba. Hon jobbade idag på dagen till kl 15 sen började hon igen kl 21 till 06. sen ska hon träna och sen börja jobba igen kl 11.45 hahah Hon kommer vara död.

Jag har på känn att natten kommer bli ganska jobbig också då vi typ inte har någon kökspersonal.. humelihum. men det ska nog gå bra ändå! :)

Dagens hihi: emelies morgonrutiner. haha "öppna ögonen Emelie" "öppna ögonen Emelie" " ÖPPNA ÖGONEN EMELIE"


hurtihurt

Idag vaknade jag vid 10 och kände att wuhu nu går jag ut och springer vetja. Och visst gjorde jag det! på med springkläderna och ut i kylan. Glasvegas och Uggla i ipodlurarna så var jag igång. Var väl ute i en halvtimme och heeeelt död när jag kom tillbaka haha. mina ben va lite spagetti feeling men nu har jag återhämtat mig och mår fint. :)
Får springa lite mer på morran, väldigt skönt!

Idag har jag inga planer förutom att jobba i natt. så jag ska ta det lite lugnt och scrapa lite!

dagens fundering: Stanna eller inte stanna, det är frågan.

Love. Er stina.

hm.

jag har då aldrig sett mig själv som en människa med allvarliga tix. Visst måste jag kolla på min mobil två gånger om jag satt alarmet rätt. Men igår när jag skulle gå och lägga mig och släcka i hela lägenheten var jag tvungen att släcka,tända,släcka,tända,släcka,tända och tillslut släcka. På alla lampor! hm. jag ska nog undvika lampor ett tag så att mitt tix inte blir en vana.

cheers mate!
jobb 11-19 sen träning till 23. plus att jag har lovat Diana att köra benlyft på convivumstränings så det blir springa till bussen efter träningen så att jag hinner! ;P gulligt värre!

Ha en fin dag söta människor.
Gulligull

c',)

Idag vaknade jag med en liten chock över min dröm som jag drömde i natt. haha en dröm som man snarare kan kalla mardröm! ohmy.

nu har jag hunnit att titta över mitt schema och byta lite tider inför prag och gått ner och handlat och skruvat lite på handtaget till toaletten och lagat lurre och snart ska jag väl röjja runt lite och sen även laga middag. Kankse t o m scrapa lite! i sånna fall så lägger jag självfallet upp lite bilder på mina verk. :)

Idag plingade även brevbäraren på här och ställde frågor om min käre bror, han undra om han bodde här för att alla hans post kommer hamna hemma hos mig imorran. Vilket tycker jag är väldigt skumt då han bor i föcking norrland och inte här i gbg? men men jag får väl skicka den vidare! :)

Det blir att jobba natt hela löningshelgen också, wuhududuidi!

Nu ska jag fortsätta fixa lite små grejer!

Morgonens ojdå-vad-hände-där: mina nysningar, fem stycken i rad. (rekord tror jag allt)

Gulligullduidu till er/ Er steiner

ohoj

Känner mig allt lite schliten i kroppen efter denna dag. Men ingen träning och efter jobbet hade Emelie gjort mat och lite senare även scones, vilken kvinna! Efter detta och en lite powernap på sisådär en timme så känner jag mig helt okej.

Senare börjar även Victoria silvstedt dokumentär vilket är givet att vi ska kolla på. Underhållning på hög nivå kan jag tänka mig. Hon har gjort en karriär på att vara blåst och blondin. Men i själva verket tror jag inte att hon är så blåst som hon utgör sig för att vara men you never know. Ändå lite imponerad av henne på något weird way (ohmy blandar engelska/svenska som henne också...)

På jobbe klagar dom på att jag inte uppdaterar varje kvart. jag ber om ursäkt att jag inte kan uppfylla erat dagliga behov av steiner.blogg.se, ska försöka bli bättre! jag lovar och svär (som Obama ska göra idag.)
Inte mycket baddräkt av den där gulsaken.

Dagens hoho: Ottos små dejt-berättelser. ohmy.

Cheersmate! have a good one! Loveinthahouse./ er stina

tjahejhalloj

så nu har man landat efter jobbet idag:) Dagen gick ändå ganska snabbt fast jag hade majspasset 12-21. dagen gled på helt enkelt.

Jajuste ja i helgen var vi i jönköping och tävlade kval nr 2! En superrolig helg med två riktigt bra åk. Vi krossade väl motståndet en del och det blev en lyckad helg och en plats till VM ;D Convivium var mucho duktiga och tog sig till Junior-VM vilket är grymt!

I helgen sov jag med kroaten och Burgerking-Anna, alla tre hade glömt tandkräm så vi körde lite tandkrämstest genom att låna av en ny människa varje natt, det blev totalt tre stycken olika och vi var rörande överens om att Sofie hade den godaste/starkaste/fräschaste/blåaste tandkrämen. Så ett tips till er är att köpa pepsodent-white-nånting.Fyra av fem toasters helt klart!
(Grattis Sofie,tyvärr inget pris men äran är ett bra pris tycker jag)

Nu kollar jag på idrottsgalan och får gåshud på armarna. Jag älskar när folk lyckas i idrott! Bland det bästa jag vet är när sveriges landslag vinner typ någon OSmedalj eller liknande! gah gotta love tha feeling!

Dagens softis-mys-mmm-vilken-skön-låt: James Morrison-You make it real

Loveilove gulligull gott folk / Er Stina


so this is christmas

halleluja på er gott folk!
Idag far vi iväg till jönköping för VM-kval numero 2. Om vi bara kör på så kommer denna tävling vara lugn :)
Det var ganska jobbigt att gå upp idag, fast jag gick o la mig ganska tidigt igår! humelihum, jag har då aldrig sett mig själv som en sån som ligger och drar mig i sängen i en timme men göteborg har förvandlat mig till en lite softis. Ställde klockan på 8.20 (vilket var knäppt då jag inte hade jobb idag) Så då ställde jag om den till 9.00 sen tyckte jag att jag var värd en halvtimma till så då blev det 9.30. och tillslut tyckte jag att 10.00 lät bra och sen blevdet 10.20! men då gick jag upp ;)

Sen tog jag en vända till stan och köpte hårnät och lite sånt tjaffs till tävlingen. Och nu ska jag sy klart alla paljetter (fresten testa och säga "svarta platta paljetter" snabbt 10 gånger, det går inte). Sen ska jag käka något och sen packa ihopp allt!

Kommer hem igen på söndag så hoppas ni inte dör av att jag inte bloggar på två dagar! Jag vet att Klimpis kommer gå under men shit happens.

Ett litet tips på en skön låt ska ni få också, jag är dock inte så mycket för Yo yo ganstah rap yo yo men denna låt är very good indeed. Kan vara för att Justin gör låten bra! Skrattar alltid i början när T.I snackar ganstah-yo-språk. Sånt är bara för töntigt.




Dagens fniss: Tjejen på Panach som inte trodde att jag åkte konståkning. Dömde mig på mina lite lösa byxor och converse. Hon fnissa jag fnissa. mycket fniss helt enkelt.

cheers mate.

ha en fin helg och dont drink and drive.
Fred ut / Er stina

dudelidud

Precis hemkommen från träningen. Innan träningen så firade vi Sarre genom att äta på restaurang och äta gott! dock var det allt lite lite mat tycker vi alla. Men man ska inte klaga, inte varje dag man äter ute :) När jag blir stenrik ska jag iag äta på restaurang en gång i veckan iaf! Men då måste jag ha ett hemgym och en personligtränare så att inte restaurangmaten sätter sig på rumpan. Så jag vet inte ritkigt om det är värt det, kanske går på någon sån där nyttig restaurang dårå så är allt löst.

Jaja nu är det lite sent och jag bablar, men middagen var mucho trevlig. Jag och Elfi flumma lite men så är det när vi två är lite små trötta! Träningen gick väl fint! har dock sträckt mig i baksida lår, wtf lixom jag hade precis börjat fixa benlyft någorlunda så drar jag till lite väl hårt och knakeliknak, bra där stina. Men jag tänker goda tankar och hoppas det läker ihop fin fint!


"jag är naken och fryser vad begär du?!" hahah ohmy...

Nattinatti gott folk, dröm inget ont, dröm bara gott, hadefinthej.

Dagens hängis :vår gran, vilket datum ska man slänga ut den? har det varit? har vi missat det totalt? vi har kvar julpyntet, är det fel av oss?ohmy.

tidigt

Idag fyller Sarre oldie och jag och emelie hoppade ju självfallet in som sarres familj och tog ton och sjöng så fint så fint. dock var kl  6 på morgonen och jag har inte varit uppe så tidigt sen typ ett halvår eller något men superwomen emelie går upp så tidigt varje dag, ohmy hur fan orkar hon. Efter detta somna jag gott till kl 7.55 då var jag tvungen att gå ner till tvättstugan och slänga in två tvättar. Efter detta somna jag om till 9 och sen kirrade jag torkning av tvätten och snart ska jag ner och hämta upp alla kläder.

Efter tvättningen ska jag åka in till staden och träffa Rebecca o fika typ. Sen får vi se :)

Dagens låt: kings of leon - use somebody
ha fått något för kings of leon känner jag, bra skit.

chippchipp ha en underbar dag gott folk.
fred ut, sluta kriga. harefint hej.


mohaha

mohaha sug på denna alla ni som sagt att jag har vitaminbrist,mjölkbrist och alla andra brister. mina vita prickar på naglarna är för att jag slår i händerna i allt hela tiden. Skönt att jag inte har brister utan att anledningen till de vita prickarna är att jag bara är lite klantig. Najjs!


( vänd på er dataskäm och läs)

jomenvisst

idag vaknade jag vid 1 eller 2 tiden kom inte ritkigt ihåg. har iaf vänt lite på dygnet vilket är lite jobbigt men sånt som händer! kan ju inte tvinga mig själv att somna. fresten när jag skulle somna igår så drömde jag att jag var typ hög och jag typ krälade på ett golv och sen försökte jag resa mig upp men jag kunde verkligen inte och sen föröskte jag ropa på hjälp men ingen runt om mig hörde mig men till slut vaknade jag vilket var jäkla skönt.

ikväll har jag jobbat stängning med Ottopotto. Skrattar alltid åt henne. Den kvinnan har humor! Alltid lite bitter men jag gillar henne. Kom iväg lite tidigare än vad vi skulle vilket var najjs :)

Imorran är jag ledig och ska tvätta och träna och kanske kanske bio beror lite på.

Chillonthegrill gott folk! ni får ingen dagens idag. jag är lite trött på den grejen, måste komma på något nytt känner jag :)

love.

du är du

Lugn natt igår på jobbe. Fick testa lite kök också vilket var skoj. Camilla körde hårt med mig, fick t o m en svettdroppe i pannan då hon skrek efter mig. "KÖTTET BRINNER"(här springer jag till köttet) "HUR MYCKET SALLAD?!"(här var jag tvungen att svara 15 hela tiden) "HUR MYCKET LÖK?!" (här var jag tvungen att svara 3.5 hela tiden) "HUR MÅNGA GURKOR?!" (här var det antingen en stor eller två små) osv. hahah men jag lärde mig tillslut!

sen hem och sova i någon timme och som vanligt drömde jag en massa donken beställningar så huvudet vilade inte så mycket under den timmen jag sov. Upp och träna i två-tre timmar och sen direkt till en i frölunda och sy paljetter. Där dog jag nästan och kraschade i soffan i 1-2 timmar och somna så djupt så djupt. Annars har jag inte gjort så mycket. Sovit lite till och kollat lite på tv. Elf och Sarre är på bio, jag stod emot grupptrycket och stannade hemma. skulle nog somna med tanke på att de skulle se Australia som är 3 timmar lång och en hel den kärleksmys i. Men om en timme ska jag bege mig till jobbet igen.

ont i nacken har jag också efter min lilla vurpa idag på isen. men jag är överlever som vanligt.

Dagens attack:Fick min mobil av mig imorse. kl 06.30 pep den hysteriskt och jag attackerar den med båda händerna och trycker på allt som finns, tillslut slutar den och jag somnar om i en halvdvala och vaknar vid 7 och får stressa lite.

snuttsnutt på er

glömde en sak.

Denna låt är  g r y m ! lyssna 5 gånger på den och du är fast. Jag och Sarah sitter och lyssnar på den efter träningarna. tralala.


han måste verkligen haft bra sex.

ha en fortsatt trevlig kväll.

my day

Idag får ni min dag i bilder istället.


Jag började dagen med en promenix. Dessa trapport gick jag upp o ner för ohyeah

sen handlade jag lite mat på Ica. Blev lite allt möjligt.

sen städade jag ur kylen och diska av alla hyllplan. (bilden är sne men jag gillar det så)

Sen har jag bara sytt och sytt och sytt. Och duschat också men kände inte att jag ville lägga upp någon duschbild :D

Snart kommer nog Elfi in suckande och trött efter jobbet och då ska vi gå och käka lita thai och kolla lets dance, sen ska jag sova en timme och sen bege mig till jobbet och jobba 00-04 :) sen efter det hem och sova en timma och sen träna till 10 och sen iväg och sy paljetter hos någon i frölunda och sen bara sy en hel del på dagen och sova och sen jobba 00-06. en  j ä t t e r o l i g  helg helt enkelt... 

nä nu är jag hungrig när kommer min brevbärare hem? har hon blivit påkörd av en taxi nu igen? eller kanske ramlat i något dike? :O..

gullpåer.  

ohjovisstserru

Så idag gjorde jag det jag skulle ha gjort för längesen! hämtade min mobil. Allt gick mycket fint slapp betala för en hel ny så jag var nöjd. Den blonda tjejen på phone house var nog kvar lite i nattmössan, först gav hon mig en ny mobil som var låst till abonemanget 3 men det löste hon sen, men sen när jag var påväg ut så kom hon på att hon inte hade gett mig batteriet till mobilen. ohmy ;) men men allt löste sig och jag fick min käraste tillbaka!

Sen träffade jag Lillen och vi gick en vända och som vanligt var hon lite bitter men det är sweet. Efter det har jag bara sytt och sytt och ätit lite och snart ska vi iväg på träning dör en dommare ska syna varje steg vi gör. mycket mysigt må jag säga.



Mina tre älsklingar är samlade igen. känns bra i hjärtat. känns bra i själen. känns t o m bra i tårna. 

Låtar som tjatas ut i mina öron just nu.
John mayer-dreaming with a broken heart
Jason mraz-a beautiful mess
Katy perry-thinking of you
Lars winnerbäck-Jag är hos dig igen
Oasis- Don't look back in anger
Glasvegas-Geraldine

trala lyssna och njut gott folk, njut.
Gulligull på er alla!

dessa blanka runda grejer.

ja, då var det dags igen. Alltid dessa paljetter som ska på våra dräkter varje år. Men vaje år har jag alltid haft min mamma vid min sida som har tagit över och sytt när hon märkte att mina tummar blev fulla med små nål hål och mitt tålamod försvunnit helt och hållet! men denna gång finns ju inte min käre mor här bredvid mig... jag vet inte riktigt hur jag ska klara detta men jag kämpar på. Måste dock ta en paus efter att jag har sytt tre stycken för att samla mig lite och dricka en klunk med saft sen är jag på g igen. Det går helt enkelt långsamt men jag hoppas bli klar i tid.

sen va fan är tråkla? aldrig hört förut. men istället för tråkla kan man helt enkelt säga att man syr fula rakstygn som ska bort efter ett tag? jeje jag lärde mig iaf ett nytt ord på vägen. men det känns som om det kommer bli några irreterade kvällar här framöver grr woff..

men men imorran är det jobb och träning och sen säkert lite extra träning och sen ska jag sy några paljetter.

Dagens biff: helt klart lille croatian zoric som har dragit på sig ett par ritkiga biceps. ohmy.

Gulligull och fred ut !
nattinatti


bad bad stina.

jag borde nästan få lite smisk för att jag har varit så dålig på att uppdatera. Men det blir så när man har däckat i soffan nästan varje dag :)

Men jag hade lyckats få det ganska stökigt på min halva av rummet så det fixade jag iordning igår och oj oj så fint det blev. Nu får jag aldrig mer lägga ett plagg på golvet för då kommer det bli stökigt igen, jobbigt värre! men vi får se hur länge jag håller detta. Annars då? mja inte så mycket har hänt. Idag gick jag iofs upp ganska så tidigt för att mötta upp Johanna aka Klimpis som skulle tattuera sig och behövde lite stöd. jag tackar ju självfallet inte nej till att se denna flicka i smärta, det är hon värd (mohaha) . Men men hon hade iaf en bokad tid sedan två månade tillbaka men när vi kom upp till den lille dörren så hade de små tattueringsfolket tagit julledigt. väldigt skönt tyckte dom. väldigt dåligt tyckte vi. men dom kan vänta sig att få en argsint norrlänning efter sig den 7 januari, be afraid be very afraid (det skulle jag ha varit om jag var dem iaf)

Då jag inte fick se klimpis in pain så begav vi oss och fika och gick en vända på stan. hel majs. sen gled vi åt olika håll och jag hem till lgh och här har jag chillat ett tag, ska jobba ikväll vilket är lite jobbigt men jag behöver för att få ledigt till tävlingne som är nästa helg.

nu snor jag en lista av klimpen som har snott den av sanna som inte gillar att man snor saker av henne men hon har säkert snott den av någon annan som snott den av någon annna osv.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flyttade hemifrån tryggheten till baksidan av sverige med två tomtar vid namn Sarah och Elfi

Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag var så nykter förra nyår så att jag gjorde några nyårslöften.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
hm..nope.

Dog någon som stod dig nära?
Nej :)

Vilka länder besökte du?
spaninen, ungern, tyskland humelihum de tror jag det var.

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
pengar och kärlek

Vilket datum från 2008 kommer du alltid att minnas?
nopp

Vad var din största framgång år 2008?
att jag klarade av gymnasiet med fina betyg och att jag fick idrottskölden.

Största misstaget?
gjorde nog inte så stora misstag 2008 :)

Har du varit sjuk eller skadat dig?
halsfluss några gånger, några vrickningar, lätt hjärnskakning typ det.

Bästa köpet?
min vaio (iofs mor och far som köpte den men jag målade en hel jäkla villa för den så det var typ jag som köpte den.)

Vad spenderade du mest pengar på?
konståkning och hyra haha

Gjorde någonting dig riktigt glad?
det mesta! 2008 var ett fint år.

Största besvikelse?
att vi inte vann klasskampen på gymansiet haha

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om år 2008?
oj många många!

Var du gladare eller mer ledsen i år jämfört med tidigare år?
Gladare! jag mådde fint 2008!

Vad önskar du att du gjort mer?
dejtat haha

Vad önskar du att du gjort mindre?
dont know.

Hur tillbringade du julen?
Med släkten. mor, far kom senare, bror, kussarna, faster C o tomas o morfar. Farmor hade rymt med kalle aka loverboy.

Blev du kär i år?
nja.. dont know if you can call it kär

Favorit program på TV?
grey´s for the win.

Bästa boken du läste i år?
hm. lasermannen var bra.

Största musikaliska upptäckten?
Glasvegas (dock upptäckte jag dessa den 23 dec men det var ändå 2008 då så det borde räknas)

Något du önskade dig och fick?
fick jag säkert.  

Något du önskade dig och inte fick?
kärlek :)

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
humelihum.. jag fyllde 19 vet jag men vad jag gjorde, det minns jag ej. gick säkert ut?

Finns det någonting som skulle gjort ditt år bättre?
mja, säkert. allt kan alltid bli bättre :)

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
öhm, jag byter lite hejvilt. trivs i det mesta men klänning är inte min grej har jag väl kommit fram till.

Snyggaste?
du som läser denna lista.

Sötaste?
"La familia maffian" är lätt sötast

Vad fick dig att må bra?
Konståkningen, vännerna och kramar

Vem saknade du?
Efter flytten saknade jag alla i sthlm, Mullebullen, spuni, murris, josse, sonny osv. :)


Ohmy detta inlägg blev lite långt! men gölligöll på dig om du orka läsa hela alltet!

Dagens grej: raggsockor, riktigt najjs!


inte idag heller

mår väl lite sisådär idag. mitt hår ser ut som johan palms. mjukiskläderna sitter mycket skönt på. lite små snuffsig. pratar väldigt långsamt och lite poetiskt. men jag är nöjd med nyår! har dock aldrig sett så många äckliga spyor på avenyn som jag gjorde igår, ohmy. Men men snart dags för bio. Vilket ska bli mucho mys. Hare fint i sofforna gott folk och ät inte en pizza, ät två.

förrgårdagens låt: john mayer-dreaming with a broken heart. tralaa

hare fint hej. 2009års gulligull till er alla.

RSS 2.0