ojoj

Jag skriver andra dagen i rad, jag vet inte om detta någonsin har hänt i denna blogg! Imorgon är det projektarbete och sen är det helg! naajs, dock mycket träning i helgen, först träna småttingarna på lördag och sen egen träning på söndag 15.30-22.00 lite crazy men snart är det dags för tävlingen igen så det är bara att köra! 

Snart blir jag ensam hemma, När jag blir ensam eller hur länge kommer jag inte skriva här såklart, för då får jag väl några jäkla offer efter mig som knackar på min dörr och vill råna mig på allt jag har! Och det vill vi ju inte ska ske! 

Du har ett kilo bakterier i magen, så känner du dig lite tjock någon dag så skyll bara på bakterierna!
 Fred ut

jag ber om ursäkt

Efter att ha fått ett antal allvarliga hot efter mig bara för att jag inte har uppdaterat på länge så tänkte jag att det nog är dags nu! Jag ber om ursäkt för att ni inte har kunnat njuta av uppdaterade inlägg på länge och jag (kanske) lovar en förbättring på denna front!

I helgen så var jag i Berlin, vi tävlade och hade mys! De som aldrig har åkt teamåkning kommer ALDRIG förstå det speciella som händer i ett teamlag, det går inte att förklara, det är något helt speciellt :) Jag ångrar inte det jag har fått skita i bara för att konståkningen har varit i vägen, för konståkningen har nog gett mig så mycket mer än vad något annat har gjort, livslånga vänner, minnen som är helt otroliga, länder som man kanske aldrig annars fått uppleva och mycket mycket mer... oj jag formulerade mig nästan som jag stod och höll tal på idrottsgalan ;)

Idag är jag LEDIG! so nice! jag övervägde att ta mig en promis till felinos och köpa mig en sallad men så fort jag skulle släppa ut katten och kände den isande luften svepa sig över mina bara ben så ångrade jag mig snabbt.. Det fick helt enkelt bli pankakor till lunch, jag vispade och gräddade och hade full kontroll, pankakorna blev t o m goda! Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen blir det herrarnas korta på EM och tränarmöte.. 

Läs ej en bok under vatten, boken blir blöt och du får ont i ögonen
Fred ut

 

hahah

jag skrattar fortfarande så fort jag tänker på nyår!!


Med dig har jag alltid roligt Emelie! gulligull...




....nu är det två dagar iklädd disneykläder och säljande av popcorn och sockervadd... mysig avslutning på ett lov!

kärlek
fred ut

Nu är det ett nytt år..

Nu lämnar vi 2007 bakom oss och sätter 2008 framför oss! 


Jag och emelie körde en liten för- fest på lördagen innan nyår, den kvällen var rolig, det blir ju dock alltid roligt när jag och emelie är i farten. Nyårsafton var allmänt mysko men ändå jäkligt rolig. Det började med middag och sen fest. Mer detaljer är onödiga att ta upp här! :) Men jag hade ett trevlig nyår och jag hoppas ni också hade det! Men att vakna upp dagen efter var si så där.. och att sedan äta en flottig pizza verkade som en väldigt bra idée enda till att jag såg den och kände lukten av den, då blev det endast två små bitar i magen och cola light.. efter detta packade emelie ihop sig och vi begav oss till centralstation där jag så fint hjälpte emelie till rätta i tåget som skulle ta henne till göteborg. en liten kram och en vink sen så rullade tåget iväg och jag begav mig till pendeltåget. Aldrig roligt att säga adjöken till lille elfi!

NU återstår det jobb på disney on ice, sushi ätande och farväl av Spanne och Murran som åker till australien/thailand i 2 månader!

Drick inte sur mjölk.. det är äckligt
fred ut

RSS 2.0