jahapp :)

Lite halvjobbig dag idag faktiskt, drömde en massa drömmar så kunde inte riktigt sova så bra.. och sen hade vi kö ut till dörrarna typ hela dagen så jag svettades faktiskt lite i kassan. jag började t o m  bli riktigt trött på folk också.. man blir nästan lite människohatare när man jobbar i kassan.. folk kan verkligen klaga på sjuka grejer.. grr woff! Men men annars var det Nilssons sista pass på K55, tråkigt men väldigt bra för henne :) Vi på K55 överlever men jag kommer sakna våra små tjaffs och retsamma kommentarer mot varandra varje dag.. haha men hon dör ju inte och jag kommer träffa henne ofta ändå. Men när dagen var klar tog jag mitt pack o pickelipack och snodde en kram av Fredrik (behövde en liten kram) och gick mot bussen för att träna. Den träningen gick väl smärtfritt förutom en liten boxning på näsan och ett litet rivsår på armen.

Imorran är det valborg.. ska jobba 10-18 och sen blir det cortegen och chill on the grill i slottsskogen. :) riktigt najjs.

Nä hörrni, jag tror denna sommar kan bli fin fin! jag tror faktiskt det. Nu kör vi lixom! wuhuuuu! im free like a bird!

ojski.

vad har man gjort? Igår hände vi i slottskogen med lite folk, inte visste jag att vi hade sälar och pingviner här i götet haha stackars djur som såg så instängda ut! Men det var iaf jättemyyysigt! åt grillad kyckling och brö och spela kort. Men sen skulle jag jobba, vilket inte var lika najjs. 





















Annars då? imorran kommer morfar på besök, så då ska vi få in i stan och käka lite och sen är det träning :) ha det fint gott folk! pöss.


They say love is just a game
They say time can heal the pain
Sometimes you win, sometimes you lose
And i guess i'm just a fool....I keep holding on to you.

sofie skriver några ord.

Nu ligger jag i soffan hemma hos mina 08or Stina och Emelie och ska snart åka å träna. Efter jobbet åkte jag in till stan, egentligen till mamma men drogs hitåt =) Käkade negerbollar, chokladbollar, cocosbollar som hanna å Stina hade gjort. mucho gott!!

Stina är en genom go tjej som alltid är på bra humör=) förutom när ho har jobbat natt en hel helg och varit i en ishall i borås en hel helg!!!
En av de första gångerna jag träffa Stina var när hon hängde med Emelie å co ut till Skärhamn när vi had en heldag vid Davids stuga och sola å bada å åkte vattenscoter mm.. väldigt kul.! Då hade jag iiiiiingen aning om vem Stina var, men är glad över att jag lärt känna henne!!




En OERHÖRT vacker bild på två vacka människor!!!

Jag tycker som sagt att Stina är en go å glad tjej, samt en liten retsticka som gillar att reta mig...

Over and Out/sofie.hilmersson.blogg.se

melissa melissa melissa.

Jag jobbade natt i lördags, gick väl helt smärtfritt. stod faktiskt i kök hela mitt pass vilket var mucho roligare än stå i kassan. Sen när jag kom hem i så sov det folk lite överallt i lägenheten, en i soffan, en bredvid emelie i henness säng (dock bara Hanna, så få inte för er något), sen en extra säng bredvid min och sarahs säng där amelie sov.. haha men jag räknade in alla och alla var hemma. Vissa mådde sämre än andra (nämner inga namn). Söndag var en riktig bakisdag, t o m jag började känna mig bakis av alla bakisfolk. Vi åt fettmat och köpte chirre och godis och slappade i soffan heeela dagen.
 
Sen blev det MELISSA HORN på stadsteatern.... åh herrejösses vad bra det var.. så jäkla bra röst, så jäkla bra texter och så jäkla soet. Man satt typ hela tiden med tårar i ögonen och några bakom mig satt och grät.. hennes texter berör verkligen, och alla kan relatera till texterna! Melissa melissa melissa! sååå bra! Vill bara ha hennes nya låtar nu också:)



snart kommer Hannylove hit och dricker lite kaffe mä mig! Sen ikväll är det träning! Skabli skoj att stå på is nu igen efter 2 veckor. Cheeeers mate! love.


najjs eller najs?

Wuhu vilket underbart väder!!! 
Igår jobbade jag stängning med johannie, haha hon blev som ett litet åskmoln ibland och då var jag ju bara tvungen att reta henne lite, trodde hon skulle slå till mig där ett tag.. men jag bara skratta åt henne! soetis!
Men tillslut fick vi klart allt och begav oss hemmåt. Idag sov jag uuuuuuut för jag ska jobba natt och orkar inte sova mitt på dagen när det är så fint väder :) Har vart ute på en promenix och köpt mig en pepsi och suttit på en klippa och kollat ut över göteborg. Snart kommer Hannylove förbi och sen ska jag in och träffa johannie innan vi ska jobba hela natten lååång blööö :(

Jag har även städat lite här hemma ;) så får hoppas att mina roomiesar uppskattar detta, dock tror jag itne det men men haha jag försöker mitt bästa iaf.

Hallå är jag ensam i sverige att tycka om Caroline af ugglas?! Hur skön är inte kvinnan? och låten snälla snälla är grym, mycket känsla och skön röst!
 



Stinas-favvolåtar-justnu:
Håkan hellström-Brännö serenad
Caroline af Ugglas-Snälla snälla
Håkan hellström-Fulaste flickan i världen
Glasvegas-Geraldine
Amanda jensen-For the sun
Ne-Yo-Mad
+ Alla Melissa Horn låtar.

im gonna dance with somebody trala

Idag vaknade jag av Sarahs jäkla mobil som hon har satt på alarm UTE i vardagsrummet! wtf! hon vaknar aldrig av den så jag var tvungen att ropa på henne så hon kunde stäng av den!! grr woff!
Men annars har jag väl inte gjort många knop, gått på en promenix och handlat foodie. Jag nös även 5 gånger i rad idag.. mitt rekord.. (för er som vill veta).

Ska snart gå och jobba J.Nilssons sista timmar. Sen en annan skööööööööön grej som jag såg på mitt schema är att på valborg har dom typ satt in alla medarbetare på natten haha men inte Jaaaaaaaaaaaaaag :) riktigt najjs! jag jobbar 10-18 så jag kan springa upp till avenyn och kolla paraden! wuhuu! riktigt skönt!

chillonthegrill dont take a pill

långa nätter

Nu har man varit hemma någon dag sådär, mest jobbat! Jobbade även igår, då var det dubbellön vilket var tvärnajjs plus att jag och Kylis fick till en riktigt snabb stängning! Innan jag började jobba så satt jag och Hannylove vid Kanaaaalen med en glass i handen och såg den största måsen någonsin, herrejösses ett riktigt monster.  Nu är även Roomiesarna hemma, vilket känns fint! Blev lite ensamt där ett tag.

Idag är jag free, free från både jobb och träning. ojoj det var ett tag sen. Men imorse så gick jag ut och sprang i en halvtimma och sen har jag lagat lite bacon/champinion-pastasås som jag gladigen tryckt i mig tillsammans med en avokado. Nu ska jag snart bege mig in till stan en snabbis och kolla om de har några shyssta t-shirtar eller något liknande. chillonthegrill dag helt enkelt.

I sthlm köpte jag även en liten mösse, här kommer den på bild.


Hur smurfskön är inte denna? muucho smurfskön!


Cheersmate! nu ska jag ut och köra staden osäker. eller nåt i den stilen.

home it is.

Om några timmar tar jag mitt pickopack och drar mig ifrån huvudstaden. Det har varit väldigt mysigt och god mat hela tiden! :) Men det ska bli skönt att komma tillbaka till götet igen faktiskt, dock inte lika skönt att jobba natt i natt men det är smällar man får ta.

Imorse har jag och min käre bror letat påskägg som mamma o pappa har gömt, haha man kände sig som 10 år igen. En ny grej för detta år var att dom hade lagt ut massa tomma påskägg som dom kallade "nitlotter" haha wtf? fick säkert 10 nitlotter innan jag hittade det rätta ägget! Men det var skoj och nu har jag en jäkla massa godis att tugga påvägen ner till gbg. Nu håller jag faktiskt på att skriva ut en jäkla massa bilder från farsans fotoskrivare så jag kan scrapa klart mitt album när jag kommer ner.

Nu ska jag ta en kaffe på verandan och sen packa ihop allt.
Cheersmate. love.


tack...

sthlm it is

Nu är man på huvudstadens mark! Kom iförrgår, med x2000. Det var riktigt najs, satt med datorn mest hela tiden och fnissade lite i smyg åt tjejen som satt framför mig, hon var en riktigt hippitjej. Kanske född 1987, iklädd en laxrosa byxdress, en löös laxrosa byxdress. ingen bh hade hon heller vilket resulterade i att brösten ploppade ut lite då och då.

Igår var jag i stan med Mullemeck och sen hade vi slärren över på middag. Hade inte träffat farmor sen juni så det var ju trevligt att se hennes fejjs. Det blev en sen middag med grillat kött, öl, kaffe och bailys. Perfekt kväll. Idag blir det stan en vända och sen ska jag, brur o mor mysa lite till lite filmer i think.  och sen imorgon återvänder jag hem till gbg för att jobba och stå i. Det blir RF (roomie-fritt) i några dagar också, inte helt fel det inte. Så om ni har vägarna förbi vår lägenhet är det bara att plinga på.

Nä nu tjatar mamma om att det är sooooooooooooooool ute så måste väl sätta mig på verandan med lite kaffe nu ett tag. livet är fint ibland.

 
Farsan balooooo



I'm gonna find another you..

VM i bilder :)


Alla bilder är dock snodda från alla album på facebook, hihi!


Alla fina utanför hotellet!


Pose med solbrillorna i vårvädret! riiiiiktigt najjsflajjs!


Haha jag och sandra!


Sofie langar en lite annorlunda pose. Inte det vanliga V-tecknet här inte!

Jag och söt Lollis!

Kroaten behövde vila sina ben lite, självklart ställer man upp!

Inför långa :)

Hahah fontäääänbadet!!

Förfest på 606!! wuhuu liiiiviiin the dreeeeeeeeeeam!


Några bilder iaf!! Riktig bra vecka! åhh i miss it!!


VM HOME

Wihoo nu är man hemma från en helt underbar vecka!!! Vi kom 9a! gaah.. vi satsade på top 10 placering men tog även Ryssland och var nära på att ta tyskland..det är sånna lag som man nästan inte vågat tro att man ska komma nära..helt sjukt. Hela veckan flöt på, bra träningar, bra stämning, tävlingsåken var riktiga snulleåk. Vi gjorde även ett vad där vi sa att om vi kom bättre än 10a skulle vi bada i fontänen utanför hotellet, sagt och gjort efter långprogrammen var det dags att bada haha. Vi hade en hejdundrans publig och steron på högsta volym och vi var alla klädda i sportbh och våra svarta springbyxor.. herregud! det var så grymt roligt!

Som vanligt efter en tävling får ni min lilla lista :)

VM roomie: Hannylove
VM mat: God på restaurangen, smaklös på hotellet. Inte visste jag att Kroater kunde göra godare pasta än Italienare. 
VM sprit: Helt ok. Billigare än hemma och även denna tävling klirrade det i väskorna påvägen hem.
VM ohmy: Hela tävlingen var lite OHMY. Men största OHMY var att vi tog RYSSLAND! ryssland som alltid ligger i toppen.
VM massör: Hm.. hur blev det nu med den där 30 min massagen, Sofie? Jag får nog kalla mig själv för the kli-i-huvudet-master.
VM Oh-herre-gud-gjorde-vi-det-där: Badandet i fontänen hahahah
VM lek: Lollis körde gissa klockan leken ett antal gånger på Frankfurtsflygplats.
VM hissar: Ganska snabba, lite avlånga men man fick plats ett bra antal människor. Dock fastnade visst någon i 40 min så det drar ju ner betyget väldigt mycket. Jag ger hissarna 3 av 5 toasters.
VM skönaste: På flygplatsen när vi satt bredvid ett antal fulla gubbar. Dessa gubbar började diskutera Hannas bröst på kroatiska, de dom inte visste var att hon förstod varje ord av vad dom sa, så hon sa till dom på kroatiska -" ni behöver inte prata om våra bröst när vi sitter här bredvid" hahah gud vad dom skämdes!!
VM jag-börjar-tröttna-på-denna-väg: Det var inte så långt från hotellet och ishallen så jag tröttnade inte på att gå:)
VM wuhu-program: hm.. VÅRT LÅNGPROGRAM! jag grät haha!
VM utgång: förfesten var hel najjs, stället vi gick till sen var knöckfullt men det gick bra ett tag, sen hem och däcka i någon konstig inslingrad sovställning.
VM men-tja-dig-känner-jag: varje gång vi träffade Sarah och linkis.
VM bitch: hm.. Måste vara den pedanta gubben i säkerhetskontrollen, en riktig biatch.
VM låten: La voix, macahulla (stavning ?), och stååå upp för teaam boomerang ståå upp tralalalaa


Denna vecka har varit helt underbar, man kan inte åka med ett skönare gäng än Boomerang. Gulligull!

Bilder kommer i veckan


RSS 2.0