(:


Detta kan vara en av de skönaste bilderna på mig. Behöver bara säga att jobba till 6 på morgonen och sen äta frukost och gå och träna efter det inte är en hit. Att sen sätta sig en bekväm fotölj och kolla programmen om och om igen var inte det smartaste, självfallet somnar jag in och vaknar av att alla stirrar åt mitt håll och skrattar.. :$

Festisen som dinglar lite skönt i mungipan är konstnärlig.

skum morgon.

Drömde en mardröm i natt, kommer inte ihåg vad den handla om men jag vakna skiträdd kl 05.30! jag typ skakade... jag tänkte om jag skulle gå in och krypa ner bredvid trygga emelie men sen kom jag på att hon skulle upp 05.40 så det var ju ingen mening med det.. så jag kämpade för att somna om och lyckades tillslut.. sen vakna jag och åt frulle. gjorde  varm choklad och åt en macka med skinka på.. frukosten gick lugnt till jag satt och njöt helt enkelt.. sen ska jag hoppa in i duschen och självklart så efter fem minuter stängs musiken av och det blir helt kolsvart i badrummet.. wtf tänker jag och står med shampoo i hela håret. Jag tänkte igenom två senarion vad som har skett.
Senario 1. Tre maffia bossar har stängt av elen i vår lägenhet och kommer snart in och kidnappar mig och skickar mig till Thailand för att bli prostituerad.. (har antagligen sett för många human trafficking filmer på sistonde)
Senario 2. Jag har ett svagt minne av att det står att de skulle stänga av elen någon dag i en kvart typ.och det är därför det blir mörkt. 

Jag tränger bort senario 1 och står där i mörkret och shampoonerar vidare. sjunger lite för mig själv. Sen så tänds ljuset igen och då har jag en tvål klutch i handen som jag ska börja tvåla in mig med men i stället för kroppen så slänger jag hela klutchen rakt på huvudet och börjar smörja in tvålen som shampoo... wtf.. är tvungen att shamponera om hela håret.. 

Sen satt jag nu med min fina handduksturban i soffan och helt plötsligt stängs tvn av och det blir myrornaskrig på tvn i e10 min innan den drar igång igen.. och helt plötsligt sätts musiken på, på högsta volym... En jäkla skum morgon.. snart ska jag dra härifrån och jobba.. hoppas på att det inte händer för mycket skumt där bara. Palla mer skumhet.

<3 peace out. 

bad bad stina

Idag vare jobb på schemat. gick väl som smort... stod lite i kassan, stod lite i köket, stod lite med en disktrasa, stod lite och skrubba på pf.stationen... ja det var väl min dag. Sen skulle jag handla lite mat till middag torsdag och fredag men hade nooooll inspiration så jag gick några varv på focus och ringde några samtal till emelie men hon svara ej... tillslut tänkte jag tillbaka till lunchtid då det luktade lax i hela vår restaurang pga Klimpen som hade micrat sin matlåda.. Så då fick det bli laxfiler och fiskpinnar i icakassen.

Just nu kollar jag på femman... sexuellt attraherad av sin bil, fine tänkte jag i början.. men asså denna Edward.. sprutar sin kärlekssäd över hela bilen och grejer..mja tvek på att det är fine!

Passupdate:
gone. Har polisanmält det försvunnet och på fredag ska vi försöka få till ett nytt pass åt mig :)

Tänkte ha en semelbild här men jag tänkte att ni nog vet hur en semla ser ut.. jag har iaf ätit en idag. gott var det. hoppas ni också har njutit av en kaloribomb.

Dagens kalorichok: Praoeleverna är heeelt crazy när det gäller lunchen.. En kille, han är ca 15 år kanske, snudd på dvärg. Åt iaf En bigmac, två cheesburgare, en el nacho grande (vår största burgare), en stor pommes, två dipsåser och en stor sprite... detta blev ungefär 2900 kalorier.. Wtf det är inte normalt!

Nattinatti gott folk.

Krya på dig sjukling!


mcd.

Nu har jag vaknat ur min mcd koma från natten. Natten gick ganska segt de första timmarna men sen slog det på lite så då hade vi kö ett bra tag och folk vägrade sluta dropa in. Så efter ett tag låg vi lite efter med städningen och matsalen var inte läcker. Men vid 06.15 så tog jag mitt pickopack o drog mig hemmåt i vintervärlden. Håll även på att vurpa ordentligen men med mina akrobatiska kunskaper så lyckades jag motverka fallet fin fint. Kom väl hem vid kvart i 7 somnade 7 och vaknade 13 :)

Skönaste på hela natten var när elfi och hanna kom :)) haha vilka lirare! happymeal med extra leksak, cheddar och hannas ögon ohmy...

IDag blir det nog rätt chill.. sen är det träning på kvälla!
<3<3


sovmorran

Första lördagen på länge som man kunda sova ut! ingen morgonträning. Och när jag vaknade fanns det nygräddade pannkisar och en söt skriven lapp. hihi jag stod och log och sen åt jag upp nästan alla pannkisar :) Planerna för dagen är en liten stadstur med Elfi och sen ska jag nog scrapa lite, ligger så jäkla efter med mitt album! Sen kl 19 är det dags för jobb till 06.. wunderfull.. men men det är med klimpis så det blir lite roligare än vanligt iaf!

Nä nu ska jag få ordning på mitt Johan palm ruffs och fixa fejan lite! kasnke kanske städa mitt rum lite snabbt också!

gulligull på er.


friday

today är det fredag. Vaknade vid tjugo över åtta och tog mig en promenad ner till Focus och handla lite så att kylen nu har lite mer innehåll än förut :) Sen ska jag även ringa och polisanmäla mitt pass som stulet/försvunnet blabla.

Imorse fick jag även mig en liten överraskning via mail från min mor, hon hade skickat massa olika bilder när jag var mini. Här är två stycken när jag och Isabelle är och hälsar på min pappa på hans jobb ;) och den sista är när pappa är modell för någon almenacka typ "brandmän med klös".. hur fjolligt som helst!



Jag och Isabelle med Daniel som var gladiator i programet gladiatorna på fyran! oj vad vi njöt av att stå med honom.

Pappa leker modell.. katten ser inte så nöjd ut!

haha oh herregud så man såg ut !


Ikväll är en ledig kväll, njuta av lite slapptid i soffan, kanske hyra en film eller något! Och nu ska jag äta en köttbulle och snart dra mig till jobbet!
Njut av bilderna! Gulligull!

milano pix.

jahapp här kommer lite bilder :) njuuut föfan njuuuuut! love.


Den äkta goda italienska pastan... smakade väl inte så tokigt men såg ut som maskar.


På tuben in till tha city


Halvan och Halvan framför den maffiga kyrkan

Söfie and moi framför kyrkan, neard smile på mig.


Jag och Elfi lyckas alltid förstöra de fina korten. mohihi

Sooool och blå himmel ohyeeaah

Efter korta..

Boomernag på milanos gator.

Ute och går trala

Jag står vid romantic point och väntar på att den rätta ska komma till mig..


Det spåra totalt en kväll.. här är jag och min käre lille ponny.


Svenska klacken när Convivium åkte ;)


Passupdate: Inge nya nyheter just nu. återkommer imorran.

ps. jag vill tillbaka till milano, sverige är boooring. ds

Milano

Sådärja nu har man sovit ut och ätit lunch och tvättat kläder. Resan har varit fin fin! Underbart väder med sol och blå himmel vaaarje dag. Här får ni en liten resume om tävlingen. (samma lista som i prag)

Milanos roomies: Anna I. 
Milanos mat: Ganska god pasta, Tillplattad kyckling och tre stekta potatisbitar.
Milanos sprit: Ganska billig, dock inga köp. Får bli i Kroatien istället.
Milanos ohmy: Mitt pass är någonstanns i världen just nu.
Milanos massör: Jag. Ska dock få en långis av Sofie inom några veckor.
Milanos lek: Stockholm-malmö-örebro osv.
Milanos hissar: Hade en gräns på 10 pers, vi var 14st i hissen och satt fast i en kvart. Fick en ritkigt utskällning av ägaren efter det.
Milanos skönaste affär-ägare: Alla var ganska snobbiga och bittra i Milano.
Milanos jag-börjar-tröttna-på-dessa-kullerstenar: Inga kullerstenar i Milano, dock lite ojämn asfalt som man snubbla på några gånger.
Milanos wuhu-program: Stod vi själva för. 
Milanos klaustorfobi (stavning?): Hissen för vissa.
Milanos men-tja-dig-känner-jag: Personalen på Zara
Milanos bitch: Inte sofie iaf
Milanos vilken-är-låten: Hade inga sådana problem denna resa! Dock tror jag Milanos låt var : Hurtful av Erik Hassle

Sådärja.

Update om mitt pass:
Jag glömde mitt pass på flygplanet som åkte från Milano-köpenhamn. plats 22c (om du nu råkar hamna där så kan du ta dig en titt). Jag kom på att jag glömde mitt pass ungefär 22.17 Boarding börjar 22.30. Jag och janne springer som två idioter genom halva flygplatsen för att komma till flygplanet som vi hade lämnat. Där satt endast piloten kvar, städet hade gått. Piloten kollade min plats men han hitta inget. Efter detta sprang vi tillbaka genom halva flygplatsen för att hinnan innan gaten stängde, det stod dock att den var closed men vi lyckades hinna precis. Men han som stod där vägrade släppa förbi mig eftersom jag inte hade pass eller boardingpass. Två gubbar stod bakom mig och började pusha för att jag skulle komma förbi,dem tyckte flygkillen var ond! haha jag höll med. Ungefär här bröt jag lite smått ihop. Jag var bajstrött i hela kroppen, klockan var ganska mycket, och jag kände inte för att sova kvar på flygplatsen. Tillslut kom en trevligare flygkvinna och hon löste allt och jag fick hoppa på planet. Efter tre vatten burkar var jag återställd och kunde slappna av.

Nu har jag:
Ringt till Köpenhams flygplats - dem har det ej.
Skickat mail till Svenska ambassaden i Köpenhamn - dem har det ej.
Får avakta i en till två dagar innan jag går till polisen tyckte dem.

Problemet om jag ska göra ett nytt pass är att jag inte har någon annan ID-handling än passet så då behöver min mor, far eller bror komma ner till göteborg bara för att kunna bevisa att jag är jag. Underbart va. haha orka vara jag ibland.


Bild update kommer senare ikväll. och passupdate kommer jag ha några dagar tills jag har det i min hand. Detta kan ju bli en spännande historia. GULLIGULL

...

hemma.

är dock riktigt trött. Mitt pass är på flygplatsen i köpenhamn....hur underbart är inte det?

nu
ska
jag
sova.

harefinthej.

so this is påsk trlala


Nu ligger alla mina kläder över hela vardagsrumsgolvet, emelie suckar och är inte så nöjd över detta men de kommer ju vara borta från golvet alldeles strax så hon får sucka hur mycket hon vill :D

Idag har jag fikat med Klimpen, som vanligt stod det mellan condeco eller fröken O.. denna gång blev det condeco ojoj. Efter det gick vi till jobbe för hon skulle jobba och jag skulle hämta mina kläder som behövs tvättas lite :) Jag tvingade självfallet klimp att sätta på sig min rutiga skjorta så jag kunde ta lite bilder på henne! Mycket fjollig i den rutiga måste jag säga.

Lite mer bossig och klädsam-me like.   15 år och hög på lim.

Sen så skulle jag mingla lite med folk på jobbet ikväll för bossarna skulle bjuda på dricka och mat för att vi hade varit duktiga på jobbet men jag fick nyss veta att jag ska tävla kortaprogrammet i milano så måste vara med på golvträningen.. skoj att få veta sånt här träningen innan vi åker men det ska nog gå bra :) har ju testat de flesta platserna nu.

Nu ska jag packa det sista, tjuffsitjuffsen!

dan före dan

Som vanligt dagen innan vi ska iväg och tävla så är det lite packhets, kollar allt fyrtioelva gånger så man inte glömt något men jag lyckas ändå alltid glömma något. men denna gång ska jag lyckas ta med mig allt! yeah! Annars idag ska jag ta mig en promenix, äta mina indiskarester, fixa ipoden, sen ska jag även fika lite med gulljohanna. Har varit dåligt med Klimp och smul tid så idag får det bli en fika :) påtal om johanna, hahah hon såg klockren ut i rutigskjorta igår, 15 år all over again, och som om inte skjortan var nog så  på namnskylten stod det "Helga". En riktig neard.

Nu ska jag berätta om en artist som ni ska lyssna på när ni känner er lite små depp. Kanske har mamma skällt ut er för ert smutsiga rum, eller en pojkvän som inte fällt ner toalettlocket, eller en syster som snott alla era toffsar.. jaja vad som nu gör just er deppiga har jag inte en aning om. Men lyssna på Melissa Horn ska ni göra. Winnerbäck stuket men så mycket skörare och finare röst.
Youtube majsar sig lite så man kan inte lägga in vissa klipp från henne men ni ska iaf söka på dessa,

Melissa Horn - Hanna
Melissa Horn - Långa Nätter
Melissa Horn, L.Winnerbäck - Som jag hade dig förut



 Hare fint gullisar vi hörs säkerligen senare.
Fred ut / Er Stina


sister

Idag är Emelies dag. Jag och Sarah gick upp 05.30 och fixade med lite ljus och morotskaka. kl 05.35 sjöng vi upp "lalalalalalaaaa" redan då bröt rösten ett antal gånger, sen när vi väl skulle ta ton till "ja må ha leva!" så gick allt snett, Sarah tog tonen så högt så att jag inte hade någon chans att hänga med, jag bröt i första meningen och sen blev det asflabb av allt, men Sarah höll i på den höga tonen och sjöng hela låten. Jag tyckte så synd om emelie, hon ville nog bara att vi skulle fara därifrån. När hon sen skulle blåsa ut ljusen så råkade sarah blåsa ut en innan och var tvungen att gå och tända det igen. men tillslut fick Elfi blåsa ut ljusen och alla levde lyckliga i alla sina dar.

Ha en fin födelsedag Emelie ! jag älskar dig som en syster, det gör jag verkligen!



Chillonthagrill gott folk.

 

I don't know why you love me

Idag börjar jag jobba kl 16 - 23. Så jag missa tyvärr dansen, men var tvungen att byta bort ett pass som jag hade när jag var i milano och då fick det bli som det blev.

Vad ska jag göra innan jag börjar jobba då? hoppa in i duschen iaf, sen får vi se:)

Ibland har jag perioder då jag är en riktig sucker för ballader och just nu har jag en favorit.

Beyoncé - flaws and all
I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you

I'm a puzzle yes indeed
Ever complex in every way
And all the pieces aren't even in the box
And yet you see the picture clear as day

I don't know why you love me
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me, flaws and all
And that's why I love you
And that's why I love you
And that's why I love

I neglect you when I'm working
When I need attention I tend to nag
I'm a host of imperfection
And you see past all that

I'm a peasant by some standards
But in your eyes I'm a queen
You see potential in all my flaws
And that's exactly what I need

I don't know why you love me
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me, flaws and all
And that's why I love you
And that's why I love you
And that's why I love you

Don't know why you love me
And that's why I love you
Catch me when I fall
Accept me flaws and all
And that's why I love you
And that's why I love you
And that's why I love you
You, you, you




fejjsbok




gah nog dags att fixa så att jag slipper alla facebookmail.. det har gått lite över styr och jag orkar ju inte radera.

mys

söndag it is

Nu har vi gjort det lagom fint här i lägenheten efter kalaset igår!  det var skoj igår, mycket tårta,kladdkaka och saft. Sen lite sanning och konka på det och sen utgång. Men som vanligt när man går ut i göteborg på en lördag så är det köer överallt och 25 årsgräns. plus att det härliga gbgregnet regnade över oss. Så vi gick runt lite och tillslut skulle vi till donken men jag ringde Klimpen och då var dem påväg ut så jag hooka upp med dom och dansa lite på gretas. Helt ok, en riktig blandning på folk men det är väl trevligt. Helt ok musik också så kvällen blev tillslut godkänd :)

nu chillar vi framför super sweet 16 och kollar på alla bratsisar.

harefinthej

blondinbella here i come.

Idag är det nattjobb som gäller men innan det har jag en del att ta tag i. t e x städa städa och städa lite till eftersom småbarnen i denna lägenhet ska ha kalas och en del skridskotjejer kommer på besök. 
 
fick mig en liten smått "humelihum-vad-är-detta-känsla" när jag gick in på min blogg imorse,8 kommentarer på ett helt ointressant inlägg..men sånt är alltid trevligt :)

bild från i julas. saknar mitt andra hem lite..

today is a new day.

Ledig från jobbe idag så då tog jag mig lite sovmorgon, sen ner och tvätta all smutstvätt från prag. Dock var han som var innan mig inte klar i tvättstugan (fast det var min tid) när jag kom ner så jag fick gå till "b-tvättstugan" där centrefugen inte ritkigt funkar. Men jag pallade inte bråka med honom för han var stor som två hus och sen när jag gick upp igen gick jag förbi hans dörr och där stod det "fight combat gothenburg" på ett litet klistermärke.. så jag gjorde helt rätt i att inte göra någon stor scen av det hela ;)

Annars har jag duschat min turbo dusch som vanligt och sen åkt in och växlat tillbaka lite pengar och handlat på hemköp..En ganska effektiv dag helt enkelt ! Snart beger jag och Elf oss iväg på träning ut i askim skoj skoj skoj.
Snart dags för Milano å det blir ju skööööj!

I helge är det kalas här hemma också, jag kämpar för att byta bort min natttid på jobbe de lördan och det kan gå vägen. :) annars får jag väl lämna festen vid 00.00 och bege mig till jobbet haha inte så jäkla najjs.

Nä nu ska jag käka lite larre och potäter. harefinthej.

F r e s t e n!! jag har äntligen kommit på låten som vi försökte få fram hela pragresan... " i want to knooow what love is, i want you to shooooooooow meeee tralala" den kom på en tvreklam och jag fick tokfnatt och skrev ner låttexten så att jag aldrig mer skulle glömma den. pjuff, men det känns skönt att jag nu fått bort denna börda på mina axlar.



hahah och okej det var kanske inte en tjej som sjöng låten då... :P

Vårt långa i prag :)


sådärja

jobbade ett litet extra pass idag, eller inte ett så litet, 11.45 till 21.00! ahmed var lite bitteraktig idag och det smittade av sig så jag blev också lite bitter men sen kom Johanna och det var trevligt eftersom jag itne har träffat henne på ett hejdundranstag. Sen blev jag "the diskpojken" så jag diska och städa några timmar sen fick jag ta mitt pick o pack och dra. Jag tog faktiskt en promenad hem, mycket najjs! Imorran ska jag också jobba 11-19 sen träning på kvällen :)

Här kommer prag i bilder ;)


Sundling byter lysrören under markträningen innan långprogrammet.


Sofie kör hårt med gaffeln.  (ingen stina tog skada när denna bild togs.)


Sötaste kroaten med sitt kaffe som vanligt..


Captain SpååÅåårar (stockholmska/amerikansk/svenska/göteborgska) bak i bussen.


Blev lite donken också.. som om man inte får nog av det här hemma.


Sådär nu har ni fått lite bilder också.. hoppas ni är nöjda:)

Och sarah!! ni var grymma, tro inget annat! Jag tror på Suppisarna! Ni är alltid bäst, och erat långa är sjukt bra!  Man får också tänka på att finland börjar jäkligt tidigt med sin säsong och att detta var eran första tävling. Det är ju ändå VM och Kina som gäller :) Gulligullsnuttisnutt. Fresten Sarre, vad fint du målar dina naglar. ;)


Hare fint hej hej då då.


VM home.

Wihoo nu är man hemma från en helt underbar vecka!!! Vi kom 9a! gaah.. vi satsade på top 10 placering men tog även Ryssland och var nära på att ta tyskland..det är sånna lag som man nästan inte vågat tro att man ska komma nära..helt sjukt. Hela veckan flöt på, bra träningar, bra stämning, tävlingsåken var riktiga snulleåk. Vi gjorde även ett vad där vi sa att om vi kom bättre än 10a skulle vi bada i fontänen utanför hotellet, sagt och gjort efter långprogrammen var det dags att bada haha. Vi hade en hejdundrans publig och steron på högsta volym och vi var alla klädda i sportbh och våra svarta springbyxor.. herregud! det var så grymt roligt!

Som vanligt efter en tävling får ni min lilla lista :)

VM roomie: Hannylove
VM mat: God på restaurangen, smaklös på hotellet. Inte visste jag att Kroater kunde göra godare pasta än Italienare. 
VM sprit: Helt ok. Billigare än hemma och även denna tävling klirrade det i väskorna påvägen hem.
VM ohmy: Hela tävlingen var lite OHMY. Men största OHMY var att vi tog RYSSLAND! ryssland som alltid ligger i toppen.
VM massör: Hm.. hur blev det nu med den där 30 min massagen, Sofie? Jag får nog kalla mig själv för the kli-i-huvudet-master.
VM Oh-herre-gud-gjorde-vi-det-där: Badandet i fontänen hahahah
VM lek: Lollis körde gissa klockan leken ett antal gånger på Frankfurtsflygplats.
VM hissar: Ganska snabba, lite avlånga men man fick plats ett bra antal människor. Dock fastnade visst någon i 40 min så det drar ju ner betyget väldigt mycket. Jag ger hissarna 3 av 5 toasters.
VM skönaste: På flygplatsen när vi satt bredvid ett antal fulla gubbar. Dessa gubbar började diskutera Hannas bröst på kroatiska, de dom inte visste var att hon förstod varje ord av vad dom sa, så hon sa till dom på kroatiska -" ni behöver inte prata om våra bröst när vi sitter här bredvid" hahah gud vad dom skämdes!!
VM jag-börjar-tröttna-på-denna-väg: Det var inte så långt från hotellet och ishallen så jag tröttnade inte på att gå:)
VM wuhu-program: hm.. VÅRT LÅNGPROGRAM! jag grät haha!
VM utgång: förfesten var hel najjs, stället vi gick till sen var knöckfullt men det gick bra ett tag, sen hem och däcka i någon konstig inslingrad sovställning.
VM men-tja-dig-känner-jag: varje gång vi träffade Sarah och linkis.
VM bitch: hm.. Måste vara den pedanta gubben i säkerhetskontrollen, en riktig biatch.
VM låten: La voix, macahulla (stavning ?), och stååå upp för teaam boomerang ståå upp tralalalaa


Denna vecka har varit helt underbar, man kan inte åka med ett skönare gäng än Boomerang. Gulligull!

Bilder kommer i veckan


RSS 2.0